Un altre socialista que entra en raó

Arenyautes,

Ens hem d'alegrar que el sentit comú assisteixi cada dia més persones i que ara fins i tot un exministre socialista vegi les coses com més de 3.000 arenyencs vam dir que les vèiem el 13 de desembre de 2009 quan vam fer la consulta.

Passa, però, que tenim pressa, que cada dia que passa ens complica una mica més les coses i fa que ho passem una mica pitjor. Alguns molt pitjor. Per tant, s'agrairia molt que més persones del PSC, començant pels quatre regidors i acabant pels més de 1.200 votants que van fer aquesta opció ara fa un any, fessin el mateix pas que cada cop més persones importants fan, des del president Pujol fins al ministre Majó.

Si voleu, no digueu que sou independentistes. Si la paraula us resulta humiliant sortida de les vostres boques i si us ha de provocar urticària, no la pronuncieu. Digueu, com dèiem ara farà sis anys, "jo també vull un estat propi". Parleu, però. Sigueu valents. Feu-ho per les persones que pateixen més l'espoli fiscal, les més febles, les que com a socialistes se suposa que hauríeu de defensar.

Afegeix un comentari nou