Treballs pendents: "l'astròloga ja ha marxat" i "Els tres porquets, fan gorrinadetas"

Tan aviat hagi après a dominar el tema de les imatges, us tindré al corrent del que m'ha passat, des de que vaig anar a dormir i l'astròloga es va ficar al meu llit. De tot això ja en fa uns quants dies, però en feia vergonya explicar-ho i vaig veure poc interès, i per això us he deixat tranquils. Però es que han passat més coses. Ja se com es diu l'astròloga, li he fet un dibuix, però m'ha quedat malament a l'editar-lo pel rotllo informàtic, ho intentaré una altra vegada. Doneu-me ànims, tan aviat ho aconsegueixi, podreu llegir el final de l'estelada història.

A banda, me he trobat amb una altra situació estranya, mentre l'astròloga es rentava el cap, van aparèixer de la pared del fondo de la meva cambra, els rostres den Carod, Mas i Piqué, amb cos, cada un d'ells, de porquet, i ballaven i ballaven girant sobre si mateixos i saltaven com ballarines de ballet i no paraven de ballar, mentre a mi se m'habia canviat el meu rostre, que ja no era el meu, era el d'un llop vell i desdentat...bueno ja us ho explicaré, tan aviat domini la trasmutacio del dibuix etílic amb una imatge pixelada al 2007x400 i amb la definició mes real......

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

xavi bosch

només una pregunta,

Enviat per xavi bosch el Dg, 01/04/2007 - 19:20

només una pregunta, tonitomàs...aixó no et passarà pas les nits de dimarts a dimecres?

tu ja m'ente-e-ns...

Jekill and Hyde

XAVI BOSCH, em fa l'efecte que aixo potser...

Enviat per Jekill and Hyde el Dm, 03/04/2007 - 00:05

...el "començament d'una gran amistat", em va dir quant sortia de Casablanca. El que no vaig poder veure bé, perquè aquella nit de dimarts a dimecres, feia molta boira dins aquell tenebrós local ple de fum.

Ves a sapiguer si tot son caborias meves!.