El Pla Especial del Port : El PSC ha rectificat, i això és bo

Celebro que el PSC s’afegeixi a allò que des de Veïns Independents d’Arenys indicàvem a les nostres al•legacions sobre el Pla Especial del Port i sobre la necessitat de començar de zero (vegeu la nostra presentació a la web de VIA www.viarenys.org) , o bé revisar el document partint inicialment de començar a parlar amb tots els sectors que hi desenvolupen activitats.

Però parlar vol dir això, PARLAR. I també vol dir escoltar, i anotar les inquietuds i necessitats de cada sector per tal de millorar les seves condicions, sense penalitza-los.

Espero que tant el govern municipals (CiU i PP), com ERC i IC-V que hi van votar a favor, també s’ho rumiïn i finalment deixin sense efecte un document que perfectament pot servir com a punt de partida al diàleg i l’entesa entre tots, per aconseguir el millor port de Catalunya.

Així mateix, espero que també hi hagi adhesions del mateix tipus al Pla General d’Urbanisme aprovat de la mateixa manera, sense diàleg entre TOTS els polítics i menys amb la població, que és finalment la que hauria de decidir.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

admin

Un enllaç insertat al text

Enviat per admin el Dg, 01/04/2007 - 22:48

En aquesta explicació de fa uns dies es detallava com fer un hiperenllaç (una paraula enllaçada cap un web o una altra adreça). Penso que és el que volieu fer en l'espai entre parèntesis on es cita el web de VIA. També us pot servir per enllaçar a antics articles i apunts que es refereixin a temes que ja heu tractat.

Cordialment

arenyautes.cat