Correllengua 2012: 9è Tast de vins dels Països Catalans

Dissabte 10 de novembre a les 19:00 serem a l'espai jove del Calisay per fer un any més el tast devins del Correllengua.

Per a mí, és un tast molt estimat perquè va ser quan en David Caldeyra ens va engrescar a en Joaquim Badia i a mí peruqè portèssim el tast de vins que vaig descobrir que m'agradava tant parlar de vins com beure'ls i a partir d'aquí vanèixer el bloc Viníssim http://blocs.mesvilaweb.cat/vinissim i més endavant el Tast&Casa http://www.tastandcasa.cat/.

Durant aquest darrers anys hem tastat vins d'arreu del Principat, la Catalunya Nord, Mallorca i País Valencià; em obert multitud de vins blancs, rosats i negres, però mai caves. 

Enguany retrem homentage al nostre vi escumós i el vi pel qual millor s'ens identifica fora de casa. Potser el cava és el producte de la vinya més nostrat, el que sempre és present a les nostres festes i celebracions.

I tastarem caves blancs, rosats i rosats pàl·lids, bruts, brut natures i potser algun semidolç.

Us esperem dissabte al Calisay, veniu a brindar amb el Correllengua 2012 amb copes plenes de bombolles. 

9è Tast de vins dels Països Catalans

Coneix els vins d'un país i coneixeràs la gent del país

El proper dissabte 10 de novembre el Correllengua 2012 arriba a Arenys de Mar. Com cada any farem un petit tomb pels vins del nostre país. Aquest any coneixerem els caves. Ho farem de la mà de tres vinaters arenyencs.

Dia: 10 de novembre de 2012
Lloc: Espai Jove del Calisay
Hora: 7 de la tarda
Preu: 10 euros

Organitza: Correllengua 2012 i la Plataforma per la Llengua.

Si teniu intenció de venir, podeu confirmar l'assistència mitjançant aquest correu: dcaldeir@gmail.com

Afegeix un comentari nou