Cigrons de quaresma

A mí particularment m'agraden molt, peró de vegades s'em fan una mica pesats...parlo dels cigrons.
Un plat que penso que és el típic de la Setmana Santa és el de "Cigrons amb bacallà". Verdaderament bons, amb aquell "suquillu", que hi pots sucar-hi el pa. Si abans de servir els hi dones "un cop de forn" que agafin una miqueta de color......Mmmmmmmmmm. Jo decanto el bacallà , perqué també m'agrada molt, i faig com quan era petita, primer em menjo el que m'agrada menys i deixo per després el que més m'agrada o sigui el bacallà.¨
És curiós, amb la Carn d'Olla del Nadal, també ho faig, malgrat que m'agrada amb bojería.....(opino que és el plat perfecte de la cuina del món mundial), també ho divideixo per categoria de gustos . El que prefereixo menys m'ho menjo primer i deixo per el final alló amb el que més disfruto.
Recordo que quan era petita, també menjabem les torrades de Santa Teresa, boníssimes.

Afegeix un comentari nou