El Cau Informa 1.0

Ja engeguem un nou curs, i com sempre ens acompanyen les bones il·lusions, l'empenta i la motivació per fer d'aquest curs un gRAN curs!!! En fi, pels qui encara no ho coneixeu, el CaU InfOrMa és el correu periòdic sobre les activitats del cau, així que som-hi!!!

  • Festa del pas: Després d'aquesta Festa del Pas tant esbojarrada, us demanaríem que tots aquells que hàgiu trobat material a les motxilles dels vostres fills i que no és vostra, ho porteu al cau per poder-se tornar a totes aquelles famílies! S'ha perdut, un sac, alguna màrfega, algun plat i fundes del sac, ah! i un mitjó blanc!! Si algú en sap res, si us plau, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres!!
  • Membres antics del cau: Estem actualitzant la nostra base de dades per  a les futures activitats de l'Agrupament i per això hem creat una eina molt útil que és un petit qüestionari per tota aquella gent que va pertànyer a l'Agrupament i avui en dia està molt desvinculada. A la pàgina web trobareu aquesta enquesta! Si sabeu d'algú que va pertànyer a l'agrupament, si us plau, no dubteu a enviar-li!
  • Unitats de pares: Aquest curs sí! Estem engegant una unitat de pares i aviat farem les inscripcions! Estigueu atents!!! Si et vols apuntar, o creus que algú pot estar interessat, no dubtis a preguntar-nos tot allò que vulguis saber!!!
  • Assemblea de la demarcació: El passat 17 i 18 de novembre és va dur a terme l'Assemblea de la Demarcació de Girona a Olot. En aquesta assemblea vam votar l'equip nou de la demarcació, els pressupostos, els equips nous de formació i es van presentar les esmenes sobre estats de la demarcació!
  • El GR- Camí del Maresme: Aquest curs el cau s'ha subscrit a participar a aquesta iniciativa que té per objectiu potenciar i mantenir els camins GR de Catalunya. Agrupats per comarques, el Cau participarà d'aquest esdeveniment i ja estem treballant per crear una senyalització urbana!! Ben aviat us passarem més notícies!

I fins aquí aquesta edició, properament més informacions i més sucoses!!! Ens veiem aquest dissabte famílies!!!

Equip d'Agrupament

Afegeix un comentari nou