FotoDenúncia (sense foto)

En aquesta ocasió no hi ha foto, perquè no hi havia res a mostrar. I no hi havia res a mostrar perquè algú/n desaprensiu/us s'ha/n endut l'objecte.

El tema de fons és que el nostre municipi d'Arenys de Mar va aprovar, per majoria i en un ple, la declaració de poble lliure. I ja que l'Ajuntament no acabava d'ésser conseqüent amb aquesta decisió majoritària i democràtica, com era la de penjar estelades, un grup d'entusiastes, entre ells jo, vam penjar unes a la platja. Avui veig que una ha desparegut; fins i tot han cobert de blanc l'estelada pintada a l'antiga caserna de la guàrdia civil.

Només volia expressar a aquests indesitjables, indigestos i probablement desgraciats de la vida  —amb notòria incapacitat, entre d'altres coses, de respectar la democràcia i la feina aliena en benefici de les majories—  que el desig social no s'aturarà amb els seus actes vils, sinó que potencien el moviment i engresquen a ésser més combatius. Gràcies a tots i totes que feu rucades com aquesta, començant per la  punta rància de l'iceberg polític i acabant amb els individus de claveguera que no dubto ells mateixos s'identifiquen.

Desitjo que la vida us col·loqui en el lloc on us mereixeu i que us acompanyi un bon ventall de desventures, evidentment guanyades a pols, per no respectar el proïsme i menysprear la democràcia.

Insisteixo; gràcies per la vostra col·laboració, que ajuda a ésser on som.

Afegeix un comentari nou