El Cau Informa 2.0

Bon any nou famílies!!! I bones vacances d'estiu també!!! 

 
Torna un cop més una edició del CaU InFoRmA!!!! 
  • Pont: Aquest dissabte no ens veurem al cau!! Al ser pont i tant llarg, la temporada d'esquí comença, la Fira Medieval de Vic i la de l'Avet d'Espinelves i que els plàtans són d'oferta... doncs hem pensat que no faríem cau i que ens veuríem el dissabte 15 de desembre!!! Recordeu que el cau acaba el dia 22 de desembre i que llavors no ens tornarem a veure fins a la recollida d'ampolles de cava, que enguany la durem a terme el dia 13 de gener! 
  • Càritas: Juntament amb altres particulars de la vil·la, el cau enguany dóna suport a l'iniciativa de Càritas en la recollida d'aliments abans de Nadal. Des del cau farem un punt de recollida en el qual podeu portar tot tipus d'aliments fins el dia 15 de desembre! Si esteu entusiasmats amb la idea i no podeu esperar, el dijous els P/C aniran per la vil·la recollint aliments, tot el què vulgueu els hi podeu donar a ells que ho duran a CARITAS. S'hi val a dur: Arrós, llegums, pasta, sucs, llet, conserves, galetes, cereals i sobretot oli i sucre!!!
  • FOCA: Aquest pont 6 caps del cau marxen a fer formació!!! 5 caps de primer any s'han apuntat a la FOCA - formació de Caps-  que durarà fins al març i amb la qual es trauran el carnet de monitor! La primera trobada ja va ser al desembre, però la formació com a tal comença aquest pont a l'Empordà! Esperem que a l'Alba Teodoro, la Maria Torrents, la Noemí Sil·lah, l'Andrea Espinola i a l'Anna Llopis els hi vagi molt i mooolt bé!!! Ah! I donem ànims a l'Ona que s'ha apuntat com a formadora aquest curs!! Uau! Quina estrena! 
  • Excursions: La majoria d'unitats ja han fet les primeres sortides d'unitat (R/NG i LL/D) i d'altres ja les tenen programades (C/LL i P/C) consulteu al web o als vostres caps per quines dates us toca sortir!!! 
  • Assemblees: El passat 17 i 18 de novembre el cau va assistir a l'Assemblea de la Demarcació de Girona a la qual pertanyem. Aquest any es va celebrar a Olot a la mà de l'AEiG Nostra Dona del Tura que celebra els seus 60 anys de vida. A part de donar la enhorabona a l'Agrupament vam assistir a les activitats de dissabte i al plenari de diumenge on, entre d'altres coses, es va aprovar l'equip nou de la demarcació. Per més informació, consulteu al web de la demarcació. 
    • Una altra assemblea que vam assistir va ser l'AGO, l'Assemblea General Ordinària de Minyons a Sant Sadurní d'Anoia. El plenari, que es va celebrar el diumenge 25 de novembre, va ser molt interessant i intens i entre altres coses es van aprovar els pressupostos de l'any següent, el programa de curs i l'equip general nou!! Per més informació, consulteu al web de MEG. 
  • Membres del cau: Eps!! Encara no us heu inscrit??? Recordeu d'actualitzar les vostres dades amb l'enquesta de MEMBRES DEL CAU que trobareu al web del cau!! Si sabeu d'altres membres del cau ja siguin antics o prehistòrics, o potser membres que va ser-hi poc temps, si us plau, reenvieu aquest correu i demaneu que s'inscriguin!!! És de VITAL IMPORTÀNCIA tenir el màxim de membres possibles de cares el curs vinent!!! 

I fins aquí les notícies d'aquests dies, en breus un altre.... CaU InfOrmA!!!

Equip d'Agrupament

Afegeix un comentari nou