Recollida d'ampolles 2013

Tot l'agrupament: caps, nens i pares, dedicarem el matí del primer diumenge després de Reis per fer la recollida d'ampolles, que es durà a terme per tota la vila. Els veins han de deixar les ampolles de cava buides a la porta de casa perquè puguin ser recollides. Tot l'agrupament ha quedat convocat a les 8:30h a la plaça de l'esglèsia.

 

 

L'Agrupament Escolta Flos i Calcat el proper diumenge 13 de gener farà com cada any la recollida d'ampolles de cava. Aquesta activitat ja és una tradició del diumenge següent de Reis, un cop acomiadades les Festes de Nadal. Un grup d'un centenar d'escoltes s'encarrega de recollir les ampolles passant amb cotxes i furgonetes per tots els carrers del nucli urbà. Els veïns només cal que deixin les ampolles a la porta de les cases.

 

 

Com sempre demanem l'ajuda dels pares que ens puguin venir a donar un cop de mà amb els cotxes. Les ampolles de cava que es recullin a totes les cases arenyenques es duran un contenidor per dipositar-les (aquest any el tindrem). 

 

La finalitat d’aquesta recollida és reutilitzar-les. Es fa només d’ampolles de cava ja que és l’únic tipus d’ampolla que es recicla sencera. Amb aquesta activitat s'espera recollir uns diners que després cada any serveixen per finançar diverses activitats. Desitjar-vos també un BON ANY 2013 a tots!!

 

Equip d'Agrupament

 

 

 

Afegeix un comentari nou