#arenysonvas.cat

Encara que el web municipal digui que Arenys recicla molt bé, aquest és el panorama de cada dia. Una clara baixada de guàrdia!!!

Ho ha dit la regidora Isabel Roig al seu perfil del Facebook arran de les dades publicades en una nota de premsa al web municipal. Els darrers anys ja hem après a llegir dades, tant per saber fer que l'ampolla sigui mig plena o adonar-nos que és ben buida.


L'opinió de la Isabel no ha passat inadvertida pels qui la llegeixen:

 

En Toni, del mateix carrer del Tussol, li contesta; "ja pots dir com varem començar a reciclar, sempre em disposats dels desemprensius que deixan la merda, ja sigui de "Can" o amb boses al portal dels demes o alla a on no toca, porto denunciant-ho ja fa anys"

 

I la Carme, recorda un altre punt habitual; "Aneu algun dia a mirar a dalt de tot del carrer de l'Olivar, just on comença la plana del Paraiso. Allò si que és una vergonya i no és culpa de que no es netegi ..."

 

I l'Annabel Moreno, regidora d'ERC i responsable d'haver iniciat el porta a porta diu; "Una llàstima deixar que la recollida porta a porta de totes les fraccions cada dia estigui pitjor. A veure com ho arreglarem això!"

 

La Batlem proposa solucions; "A l'edifici del costat de casa (Bellavista) cada matí és un poema ..... jo el que faria és enviar un avís a la Comunitat i si en pocs dies no ho solucionen, multa al cantu..... ja està bé de guarrus home !!!!!!!!!"

 

L'Anna, també es refereix a la mateixa zona, " Doncs, si us doneu un volt per c/ Sant Pere, tot just sota el pont que connecta amb Bellavista, podreu gaudir d'un paisatge "encisador". A banda que la gent es passa el tema del reciclatge pel "forro", la paperera que hi ha a la pared sembla un contenidor de resta, sempre permanentment plena a "petar", el carrer ple d'excrements de gossos que tenen amos incívics i la Brigada Municipal que sembla ser desconeix que aquest troç de carrer existeix perquè no l'escombren mai de la vida. Vergonyós!!!!. Sembla mentida que algun que altre polític que passa cada dia per aquest carrer per anar a casa seva no s'avergonyeixi també!!!.

 

I la Georgina, comenta un altre punt; " Si pasesin per l'Avinguda dels Albers no ho dirien pas donç i ha un bloc de pisos que em sembla no saben llegir perque els han possat un cartell grossisim explican els dies de recollida i sembla un abocador incontrolat, he arribat a la conclusio que el veins no sabel llegir..."

 

L'Assum torna a parlar del punt del Paraiso; "veniu a dalt de tot de l'Olivar. fins i tots alguns comerciants hi aboquen, algun de ben conegut i gros de la riera".

 

I en Francisco es plany "Aquesta es la panorámica diaria de Arenys de Mar desgraciadament".

 

Doncs, Francisco, no ens resignem! Només amb totes aquestes denúncies públiques l'Ajuntament ha d'actuar! Té l'obligació de fer-ho! No pot restar amb els ulls clucs i ho ha de resoldre. I la fórmula no és pagant cada matí el pas del camio que recull totes les restes tretes malament. Quins interessos fan perquè no s'actui? I no ens val que el nou plec de recollida s'està adjudicant! S'ha baixat la guàrdia i no ho resoldrem amb notes de premsa sinó amb una consciència i decissió ferma dels qui tenen la responsabilitat del Govern i creure que només els models ecològics i sostenibles tenen futur.

#arenysonvas.cat?

 

Afegeix un comentari nou