L'Aula d'Extensió Universitària d'Arenys

Som un grup que compartim la idea de que com a protagonistes de l'època que ens toca viure, és necessari tenir elements per a conèixer les noves realitats d'un món que busca, canvia, pateix i viu un temps de llarga transició.

 

Creiem, doncs, que la formació continuada que ofereixen les Aules d'Extensió Universitària, associades i constituïdes en moltes ciutats de Catalunya i presents també en molts altres països, ens dóna la possibilitat de continuar dia a dia el nostre creixement cultural.

 

La Universitat Pompeu Fabra tutela la nostre Aula i vetlla per la seva qualitat. Setmanalment conferències impartides per professors universitaris o professionals especialitzats tracten els temes segons el programa que tria l'Aula.

 

També al voltant de l'Aula us oferim tallers que creiem continuaran gaudint del vostre interès. Aquest serà el desè curs de funcionament de l'Aula i a partir del dia 18 del mes de setembre cada dimarts i divendres ens trobareu a la nostra secretaria, de 11h a 1h del matí, Riera Pare Fita, 31, 2ª planta. Edifici Calisay. 08350.- Arenys de Mar.

 

Els estatuts de l'associació (podeu descarregar-los aquí)

Afegeix un comentari nou