La vida després de la mort

Recentment he perdut un ésser estimat. A deshora, com sol acreditar-se aquestes malalties tan agressives. Descansi en pau.

Aquest fet luctuós m'ha empès a llegir cert llibre, el qual m'ha suavitzat el dolor pels interrogants que m'ha obert. El missatge és esperançador, així que per a tots aquells que han perdut algun ésser estimat, que probablement sereu tots/otes, voldria expressar el següent:

 

- Personalment crec que després de la vida no hi ha res més, i que un cop la persona o animal mor doncs s'ha acabat. Tanmateix, no sóc ningú per assegurar rotundament aquest fet, sobretot si tenim en compte que hi ha estudis i professionals que profunditzen en aquests temes i en treuen determinats resultats.
- En aquest sentit m'agradaria animar a llegir un llibre de la doctora Elisabeth Kübler-Ross, els arguments de la qual són una referència pels professionals de la psicologia. Amb la seva lectura molt possiblement us farà canviar el vostre xip genèric, aquest criteri propi de la nostra cultura i que potser no ens permet veure més enllà d'allò amb el que se'ns ha adoctrinat. Jo vaig llegir el títol: La mort: una aurora, i us el recomano.

Aquí us deixo un enllaç sobre ella: http://www.muscaria.com/k_ross.htm
- I, per si això sols fos poca cosa, tot just he tingut a la vista la següent publicació de La Vanguardia. Certament, li dono menys credibilitat que els anàlisi de la doctora, però tot plegat fa pinya, no?

La publicació ha estat aquesta: http://www.lavanguardia.com/lacontra/20130128/54362456026/la-contra-colton-burpo.html

Que cadascú tregui les seves conclusions.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Olga

Personalment penso que no hi

Enviat per Olga el Dv, 08/02/2013 - 09:55

Personalment penso que no hi ha vida després de la mort, ja que si fos aixì, tots aquells éssers que ens han deixat i no volien  marxar encara, haguéssin tornat. A casa meva, nostra, no ha tornat ningú.