Espectació a l'escola Sinera

Un poll matiner ha posat en peu d'alerta tota l'escola Sinera. L'Enric, el conserge, ha advertit que hi havia novetats en un dels ous que, des de fa 20 dies, eren dins de la incubadora. Tothom ho ha volgut veure, i una rera l'altra, totes les classes de l'escola han anat passat per l'aula, on hi ha la incubadora, i han pogut veure amb els seus propis ulls la novetat.

 

El dia previst per l'eclosio dels ous és demà. Encara que, s'allargassarà alguns dies més, perquè n'hi ha de diferents tipus de gallines i tambe d'ànèc. Demà s'anuncia una festassa i serà un moment molt especial, sobretot els mes petits, que han viscut de molta espectació tot el proces d'incubacio.

 

Perquè ningú es perdi el moment, s'ha muntat una càmera que enregistra el compte enrere i tambe permet seguir-lo des d'Internet. O sigui, que també des de casa -fora de les hores d'escola- també es pot estar pendent si hi ha novetats. 

Podeu seguir-ho des d'aquí:

http://www.ustream.tv/channel/pau-i-bits

 

Les fotografies que acompanyen l'apunt s'han fet aquest mati, mentre l'Enric, acabava de configurar l'equipament tècnic i l'accès a la xarxa. El primer pla dels ous, es d'una darrera fotografia d'aquesta tarda (s'hi veu el primer ou que s'ha obert i d'altres d'esquerdats)

 

 

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Antonio E.L.

Bueno, al menos vemos que en

Enviat per Antonio E.L. el Dv, 15/02/2013 - 17:37

Bueno, al menos vemos que en una de las escuelas del pueblo hacen las cosas de forma participativa y democrática. No como en la Presentación, donde a partir del próximo curso imponen el uniforme. Y digo imponen porqué sólo se ha hecho una pequeña encuesta a un grupo reducido de alumnos sin informar del coste del uniforme ni de los inconvenientes. Además de ser una medida Sexista y pasada de moda. Si los padres ya se organizan para no tener que comprar el chandal oficial, ¿¿¿ahora toca comprar uniformes??? !!Camisas blancas para los pequeños, que insensatéz! ¿Cuantas vamos a necesitar? ¿Cuanto van a durar? ¿Qué coste tienen? ¿Qué ganamos? ¿Uniformar? ¿No existe ya la bata? ..... esto huele a WERT.

A los del Sinera, os felicito! A ver si la Barris y compañía toman nota de lo que es participación y cooperación. Aunque espero que el coste del montaje para seguir el tema de los huevos no esté saliendo de otras partidas y luego nos quejemos todos de los recortes.

 

Antonio E.L.

@oriolferran

Hola Antonio,

Enviat per @oriolferran el Dll, 18/02/2013 - 00:35

Hola Antonio,

et responc la part que fa referència a la nostra escola. Tota l'experiència de la incubadora, des de la mateixa màquina, els ous i les tecnologies per poder transmetre el procés en directe a través d'Internet ha estat una suma d'aportacions de les mateixes famílies de manera coordinada i col·laborativa amb l'equip de mestres. Celebro que l'hagis trobat interessant.