14 d'abril a la Placeta! Som-hi!

Aquest dissabte, 14 d'abril, farà 76 anys de la proclamació de la II República. Un any més per sumar al que hauria pogut ser... si ens haguessin deixat ser. Aquests aniversaris, de dates històriques de celebració i eufòria, ho són també de nostàlgia i tristor, sobretot pensant en les il·lusions que va generar aquell dia i abans d'acabar la mateixa dècada ja s'havien esvaït de manera demolidora per la força de les armes. La mateixa sensació que el 19 de Juliol, doble commemoració revoluciónària -la nostra i la sandinista-.

Aquest dissabte, 14 d'abril, tenim un motiu més que celebrar i vull compartir-lo amb vosaltres i convidar-vos a la presentació de la candidatura d'ICV per les properes eleccions municipals. Ens acompanyaran l'Andreu Majó, alcalde d'Arenys de Munt i en Jordi Guillot, secretari general d'ICV, la resta de companys i companyes de la candidatura i molts amics i amigues que hem convidat.

L'acte l'hem volgut fer 'a peu de carrer' per exemplificar la voluntat de proximitat amb la realitat arenyenca de la candidatura i les persones que la formem. La presentació s'ha previst com una festa a un dels punts més cèntrics i populars de la vida arenyenca com és la Plaça de l'Església. Els principals protagonistes de la celebració volem que siguin tots els qui cada dia fan seva la Placeta, per una banda els nens i nenes, de totes les edats, i per l'altra la gent gran que també en són usuaris preferents.

El programa previst per la presentació serà el següent:

a partir de les 6 de la tarda, Espectacle de titelles amb Binixiflat Teatre

a les 7 tarda, Acte de presentació de la candidatura d'ICV-EUiA, hi intervindran:

 • Andreu Majó, alcalde d'Arenys de Munt
 • Jordi Guillot, secretari general d'ICV
 • Oriol Ferran, candidat d'ICV-EUiA a l'alcaldia

  tot seguit hi haurà un berenar infantil i ball amb Toni Vives i la Banda dels nasssos

  Si has llegit fins aquí de l'apunt, m'agradaria que vinguessis el dissabte a la Placeta.

  www.iniciativa.cat/arenys

 • 1 comentari

  Afegeix un comentari nou

  Comentaris

  Calopa

  Colors

  Enviat per Calopa el Dc, 11/04/2007 - 08:44

  Ep, els colors que acompanyen la data: 14 d'abril a la placeta, recorden els colors de la bandera republicana o a mi m'ho sembla? ;-)
  En tot cas són colors molt vius...i tant que sí!