Us convidem a l'Assemblea Oberta d'aquest dissabte!

Hola a tothom,

 
Fa dies que treballem per convocar una Assemblea Oberta amb més participació,  més debat, i més còmplice amb persones i moviments socials arenyencs, des del convenciment que tenim un camí apassionant i il·lusionador per recórrer. La confluència de tres reptes importants per a nosaltres: la 10a Assembla Nacional d'ICV obrint una nova etapa per a la formació, el canvi de local d'ICV Arenys, i estar a punt d'arribar al equador dels dos anys d'aquest mandat municipal, ens han carregat d'arguments per donar aquest pas.

 
La proposta és la d'anar teixint alternatives a una situació que està provocant patiment, i per això estem aprenent a fer front amb innovació, compromís i tossuderia a l'actual situació. I és per això també que creiem que és un bon moment de rellançar el nostre projecte, de millorar en allò que es pugui, de corregir errors, de debatre i decidir col·lectivament com fer-nos més grans.

 

Volem que segueixin passant coses, i per aquests i molts d'altres motius us convidem a participar a l'Assemblea Oberta per analitzar aquesta situació, la nostra vila, i identificar algunes línies de treball per futur. Volem comptar amb vosaltres per compartir un balanç, i sobretot posar en comú propostes i horitzons de canvi, des construcció d'un futur diferent i millor.

 

 

Us convidem a venir i participar a l'Assemblea oberta que farem el proper dissabte 13 d'abril -a partir de les 4 de la tarda- a l'Ateneu Arenyenc (sala primer pis). 

La previsió és fer un cafè distés (a les 4 de la tarda), i posar-nos a la feina (a 2/4 de 5) amb tres blocs de treball i de debat:

 

1. Informe municipal (2 anys a l'oposició amb un govern multicolor: CIU, PSC, PP, Bloc
2. Informe Comarcal i Nacional: una Iniciativa més forta per sumar i canviar-ho.
3. Noves propostes de reorganització i de treball. Horitzó eleccions municipals 2015.

 

La previsió és d'acabar l'Assemblea Oberta  les 7 de la tarda. No més!!!

 

Si us ve de gust, si va bé, si teniu aportacions a fer, i teniu ganes de compartir aquesta convocatòria, ens hi trobem a les 4 de la tarda a l'Ateneu.

Salutacions ben cordials,

 

Oriol Ferran
Secretari d'Organització
ICV Arenys de Mar

 


Bloc:
http://arenyautes.cat/icvarenys
Facebook: http://www.facebook.com/ICVArenysdeMar
Twitter: @icvarenys

INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS
www.iniciativa.cat/arenys

Afegeix un comentari nou