Tast de Vins Catalans amb la Plataforma per Llengua, Diumenge 21 a les 12:00

La Plataforma per la Llengua  ha organitzat un Tast de Vins Catalans de diverses DO's aquest Diumenge 21 d'Abril als jardins del Xifré. La presentació dels vins serà a càrrec de Nani Ramon de www.tastandcasa.cat.

És un Tast per reivindicar la varietat i la qualitat dels vins que es fan arreu del Principat. Posarem l'accent en les varietats autòctones mediterrànies perquè són les que millor expressen el nostre paisatge i la nostra cultura.

Tastarem vins d'Alella, l'Empordà, la Terra Alta, la Conca de Barberà, Montsant, Penedès ... I posarem a les vostres copes vins de xarel·lo, parellada, garnatxa, carinyena, trepat ...

El Tast tindrà una segona part el Diumenge 5 de Maig al pati del Museu Tèxtil de  Canet en el qual tastarem vins de la resta dels Països Catalans amb vins de l'Alguer, Mallorca, Rosselló, Castelló i València.

L'únic requisit per venir al tast és voler conèixer millor i defensar allò que és nostre,  curiositat i ganes de passar-ho bé tot compàrtint vins i converses a un entorn magnífic.

L'oganització posa copes i vins.

Les places són limitades, per tant si reserveu copa millor.

Informació i contacte: plmaresme@plataforma-llengua.cat, info@tastandcasa.cat  i 661912819 

Preu: 10€

Durada: 2h. 

Afegeix un comentari nou