Tast de Vins Catalans amb la Plataforma per Llengua, Diumenge 21 a les 12:00

La Plataforma per la Llengua  ha organitzat un Tast de Vins Catalans de diverses DO's aquest Diumenge 21 d'Abril als jardins del Xifré. La presentació dels vins serà a càrrec de Nani Ramon de www.tastandcasa.cat.

És un Tast per reivindicar la varietat i la qualitat dels vins que es fan arreu del Principat. Posarem l'accent en les varietats autòctones mediterrànies perquè són les que millor expressen el nostre paisatge i la nostra cultura.

Tastarem vins d'Alella, l'Empordà, la Terra Alta, la Conca de Barberà, Montsant, Penedès ... I posarem a les vostres copes vins de xarel·lo, parellada, garnatxa, carinyena, trepat ...

El Tast tindrà una segona part el Diumenge 5 de Maig al pati del Museu Tèxtil de  Canet en el qual tastarem vins de la resta dels Països Catalans amb vins de l'Alguer, Mallorca, Rosselló, Castelló, València ...

L'únic requisit per venir al tast és voler conèixer millor i defensar allò que és nostre,  curiositat i ganes de passar-ho bé tot compàrtint vins i converses a un entorn magnífic.

L'oganització posa copes i vins.

Les places són limitades, per tant si reserveu copa millor.

Informació i contacte: plmaresme@plataforma-llengua.cat, info@tastandcasa.cat  i 661912819

Preu: 10€

Durada: 2h. 

Afegeix un comentari nou