Grans propostes, més Arenys!

El passat dimecres 19 de juny al ple de l'Ajuntament es va aprovar per majoria el POUM (Plà d'Ordenació Urbanística Municipal), un fet històric ,segons l'alcalde i que comparteixo molt, en que feia 30 anys de l'últim. Un Plà de gran importància i rellevància i que es tira endavant gràcies a l'esforç de tots els partits i que segur que tots haguessin fet alguna modificació...un Plà  que està clar que amb el gran consens que hi va haver (més del 90% dels regidors a favor) segur que és bo per Arenys!  

http://www.radioarenys.cat/?p=noticia&id=13008

Dic això perquè fets com aquests fan que si la gent del poble ho veu, es podria arribar a canviar la idea sobre la política i dels polítics en que ho són només per cobrar un sou i mirar per ells mateixos i no miren pel poble...hi ha molta gent vàlida i molta gent raonable... deixar de banda interessos partidistes i de sigles, com s'ha demostrat amb aquest plà, i centrar-se en el poble és un gran pas endavant per fer d'Arenys un dels millors llocs per viure-hi.

Intentar crear una plataforma que deixi de banda sigles i interessos personals i que pensi en una àmplia majoria per governar Arenys en un futur molt proper és una gran oportunitat per a tothom! No es tracta d'atacar a ningú, no es tracta de dir el que s'ha fet malament en el passat, no es tracta de dir que nosaltres som millors i ells pitjors, es tracta de guanyar, d' ampliar i d'agrupar al màxim de persones per la nostra vila; d'unificar idees, projectes, sensacions, noves maneres de fer política a Arenys... podem intentar-ho!

http://locals.esquerra.cat/arenysmar/article/18071/proposta-de-la-seccio-local-derc-darenys-de-mar-per-a-les-eleccions-municipals-de-2015

Gaudiu d'una bona revetlla de Sant Joan i fem d'aquesta festa, la nostra festa, la festa dels PPCC! (Al ple,també per àmplia majoria es va aprovar (14 vots a favor i 2 en contra) que la Festa de Sant Joan es declari festa nacional dels Països Catalans! ).

Salut! 

 

 

 

Afegeix un comentari nou