Denúncia al Consulat de l'Argentina

Hola amics,

avui per mi i tota la meva familía ha estat un dia molt important perquè hem presentat, per fi, la denúncia pels crims del franquisme, en el nostre cas l'afusellament del meu oncle Joaquim Puig i Pidemunt.

 

Hem anat al Consulat de la República Argentina a Barcelona, ens a rebut el Consul i l'hi hem entregat els diferents documents de tots els persones, que en aquell temps militaven al Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC) i de les JSC,  i que varen ser afusellades. També hem presentat el testimoni dels represaliats per la dictadura.

 

El cònsul D. Francisco Alvarez de Toledo ens ha rebut molt amablement, i molt interesat amb tot el que li hem explicat, com també amb totes las causes. Ha comentat que l'Argentina està molt sensibilitzada amb els problemes que tenim a Espanya amb la Justícia i ens ha desitjat que tot pugui arribar al final ja que la nostra Justicia no te cap interès perquè tot el que va pasar surti a la llum i se sapiga la veritat. Esperem que així sigui.

 

Com deia el meu oncle a la seva carta de comiat: "un dia ho altres es coneixerà la veritat de tot, la autèntica veritat, i no la que ens volian fer creure". Que es compleixi doncs aquest desitg que ell tenia i que tambe compartim tota la família.

 

Moltes gràcies a tots els qui ens han acompanyat -que han sigut molta gent-  i tambe a l'Isabel i l'Oriol que ens han fet costat. 

Afegeix un comentari nou