En record de Joaquim Puig i Pidemunt #65aniversari

Aquest dilluns, 17 de febrer, es compleixen seixanta-cinc anys de la mort de l'arenyenc Joaquim Puig i Pidemunt (Director de Treball),  afusellat al Camp de la Bota pel franquisme. Dissortadament, les víctimes de la dictadura en van ser moltes.

 

Com diu la Rosa Maria Puig, la seva neboda, com cada any, i ja en fa 65, el diumenge que queda més proper a l'aniversari anem al cementiri a retre l'homenatge a ells i a tots els qui van donar, o mes ben dit els van pendre la seva vida per no pensar com ells i per Catalunya.

 

Com tots els anys i conjuntament amb els seus familiars i l'Amical, el diumenge 16 tindrà lloc l'acte homenatge a la memòria dels nostres companys del PSUC Francesc Serrat (Cisquet), Manuel Donaire, Juan Arévalo, i Hernández que foren afusellats el 28 de febrer de 1946 i dels companys Joaquim Puig i Pidemunt (Director de Treball), Pere Valverde, Àngel Carrero i Numen Mestre, afusellats com els altres, al camp de la Bota, el 17 de febrer del 1949, com també, a la de tots els que foren immolats per la llibertat durant la dictadura.

 

L'acte principal tindrà lloc el diumenge dia 16 de febrer a les 12.00 h. al Fossar de la Pedrera del Cementiri de Montjuïc, però abans, a les 11h, farem un acte de record amb els familiars dels companys del PSUC immolats. L'homenatge té el propòsit de mantenir viu el record i la memòria històrica de la lluita contra la dictadura franquista.

 

Rosa Maria Puig, ens recorda al seu bloc , el seu testimoni, i publica un sentit homenatge

 

Els companys i companyes d'ICV Arenys, farem costat a la família de Joaquim Puig per assistir tots junts a aquest sentit i emotiu acte.

 

 

Afegeix un comentari nou