Retocs i millores a arenyautes.cat

Aquests dies hem estat fent un seguit de petites millores al conjunt de l'espai d'arenyautes.cat. Potser la més evident és l'amplada -de banda a banda- que han aconseguit la capçalera i el destacat de darrers apunts. No és només més amplada sinó que també és una maquetació adaptable, d'aquesta manera s'ajusta exactament a les diferents configuracions i tamanys d'escriptori de tota mena de dispositius, des de mòbils i tauletes a ordinadors. Amb el retoc de la maqueta també s'han arreglat alguns aspectes que podien portar problemes a navegadors mòbils.

I del conjunt de serveis de la plataforma s'han eliminat alguns espais que es van posar en línia fa un parell d'anys i que han tingut molt poc seguiment. Han desaparegut els grups -que eren al peu de la portada- i també el mecanisme que permetia personalitzar la pàgina de perfil. Aquestes funcionalitats han tingut molt poc ús i havien creat alguna confusió. També s'han fet algunes millores als menús interns de gestió -usuaris autenticats- i s'han afegit alguns enllaços a la barra de menú per donar accés directe a l'edició del perfil personal i als mecanismes de cerca interna.

Esperem que aquestes millores siguin del vostre gust i també us animem a expressar demandes o mancances que consideru que hi ha a l'espai.

Gràcies pel vostre seguiment

Arenys.Org

Afegeix un comentari nou