ICV proposa primàries obertes a Arenys de Mar #Alternativa2015

Hola,

 

com ja us havíem anunciat aquesta setmana, ha començat el compte enrrere per la confecció de la candidatura d'ICV a les eleccions municipals a través d'unes eleccions primàries.

 

Fins la mitjanit del dia 14 hi ha obert el termini per la presentació de candidats i candidates. En paral·lel també s'està creant un cens d'electors que seran les persones qui podran votar els candidats i candidates que s'hagin presentat. Les votacions seran el cap de setmana de l'11-12 d'octubre.

 

Per gestionar i validar tot el procés d'ha creat una Comissió de Garanties que estarà formada per quatre persones de diferents perfils, dues vinculades a ICV i dues sense vincle amb l'organització.  Aquesta Comissió serà qui haurà de resoldre qualsevol incidència que es pugui produir fins a l'escrutini de les votacions. 

 

La Comissió de Garanties la formen Marta Estruch, Pere Planells, Ricard Serradó i Ramon Puigvert, actual president d'ICV a Arenys de Mar.

 

Reglament i programa de primàries:

El procés de primàries s'ha dotat d'un reglament propi (descarregar PDF) i també té un marc programàtic (descarregar PDF) que tothom qui vulgui presentar la seva candidatura ha de comprometre's a tenir de referència en la seva futura gestió pública.

 

 

Qualsevol dubte, + informació, o si teniu ganes de participar-hi, ens podeu fer arribar un correu a arenysdemar@iniciativa.cat 

 

@icvarenys 

Pàgina al facebook: www.facebook.com/ICVArenysdeMar

Afegeix un comentari nou