Benvinguda i primers dies

Hola a tothom!! els nens i nenes de l'activitat extra escolar d'informàtica de l'escola Sinera d'Arenys de Mar us donem la benvinguda al nostre bloc "Informàtica al dia"!

 

A partir d'ara ens comunicarem amb tots vosaltres mitjançant aquest bloc que amb moltes ganes i il·lusió comença a funcionar al portal d'Arenyautes d'Arenys.Org. En aquest espai virtual tant arenyenc us anirem explicant el que anem fent a l'activitat que fem cada divendres a l'aula d'informàtica de l'escola. Poc a poc anirem omplint el bloc amb històries, fotos, videos divertits, dibuixos i moltes coses més!! Esperem que us aneu pasant per aquí!!

 

Durant les primeres classes d'informàtica hem après conceptes bàsics com les funcions del ratolí, les parts d'un ordinador i l'escriptori de l'ordinador amb activitats TIC molt interessants i divertides!!

 

Aquí us deixem algunes de les activitats xules que hem fet per aprendre com moure el ratolí:

 

Comencem amb el joc de "Caçabruixes".

 

Com ja sabeu la nit de tots Sants i les bruixes surten a volar. Heu d'intentar eliminar-les, clicant amb el botó esquerra del ratolí damunt seu, abans que no facin mal a ningú. Disposeu de 10 vides per fer-ho. Per cada bruixa que se us escapi perdreu un vida. Anem a per elles?

http://www.jocsweb.cat/flash/CACABRUIXES.swf

 

El joc del "Laberint".

 

Proveu el vostre pols amb el ratolí, passant per un laberint sense sortir del camí. Comencem a caminar?

http://xarxa-omnia.org/ccbc/jocs/pasosLaberint.html

 

i per últim...

 

Un joc de "Velocitat".

Us deixareu atrapar per les boles vermelles?

http://www.jocsweb.cat/flash/VELOCIT.swf

 

Apa fins la propera!!

 

 

Joan i els informàtics del Sinera

Afegeix un comentari nou