4 anys a l'oposició, però treballant per Arenys

Entrant a la recta final d'aquests quatre anys de mandat, ICV tenim clar que tot i que des de l'oposició, actuem i treballem amb visió de Govern.

 

Tenim agenda pròpia i fem oposició constructiva donant suport quan ho creiem conseqüent, amb responsabilitat. Moltes de les nostres propostes i denúncies, són motor de temes que mou el Govern.

 

Seguim amb el compromís ferm de fer política d'una altra manera, propers, transparents, a peu de carrer, i tocant de peus a terra, amb la mateixa intensitat i il•lusió que el primer dia.

 

Seguim construint una bona #alternativa2015 per a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig.

 

Gairebé 4 anys com a grup majoritari a l'oposició en números:

ICV ha donat suport a 128 (57%) de les 223 propostes d'acord que s'han portat a ple, ens hem abstingut a 54 (24%), i n'hem votat en contra 41 (18%).

Quan a mocions, ICV n'ha presentat 32, ens n'hem adherit a 35 presentades per altres grups, i en sumem 14 més que han estat conjuntes de tots els grups.

S'han fet 103 precs i 352 peguntes al govern, sobretot de temes de via pública, de temes socials, educació, salut, esports, medi ambient...

Al llarg d'aquests dos anys, hem publicat 140 apunts al nostre bloc d'arenyautes, més de 1000 posts a la nostra pàgina de Facebook, i hem fet entorn a 2.000 piulades al tuiter.

 

I ara, treballem Mil i1 idees somiant l'Arenys que volem: http://arenyautes.cat/icvarenys @icvarenys www.facebook.com/ICVArenysdeMar.

Afegeix un comentari nou