La importància de les persones #arenysdemar

Des de la proximitat i l'experiència fem política perquè hi creiem i pensem que hi ha molt per millorar a Arenys de Mar. Tenim les propostes i el coneixement per fer-ho. La Isabel de cap de llista ens transmet la il·lusió i la confiança per aconseguir-ho!

 

Aquestes paraules inicials són les que aquesta tarda hem publicat a la nostra pagina al Facebook acompanyant la imatge que ara també acompanya aquest apunt. La Isabel Roig -cap de llista d'ICV a les eleccions municipals- ben riallera i envoltada de gent la passada diada de Sant Jordi. Una bona fotografia d'en Xavier Salbanyà que transmet una imatge fresca i sincera la nostra candidata i que hem volgut vincular al missatge del tracte franc i directe amb la ciutadania o "la importància de les persones"

 

Les muses han volgut que s'hagi produit una certa coincidència amb l'apunt que en Xavier Febrer ha publicat fa una estona. Encara que amb un to diferent i en el seu cas palesant desencís per la política local, estem d'acord de la importància de les persones. En el nostre cas treballem perque el major nombre de veïns i veïnes d'Arenys de Mar prenguin consciència de la importància que tenen unes eleccions municipals, sobretot, per tot allò més proper a les persones. Nosaltres no tirem la tovallola.

 

PS: Només deixar constància de la casual coincidència.    

 

 

Afegeix un comentari nou