#apeudecarrer #alternativa2015

Al mig de la Riera, aquest diumenge de Rams, hem acabat  la campanya de recollida de propostes per Arenys amb més de 500 idees. Suggeriments, denúncies, pensaments i propostes diverses que hem recollit al carrer i  a les trobades i reunions que hem estat fent de foma continuada des d'inicis de 2014. Totes elles formaran part del programa que presentarem ‪per aquestes properes eleccions municipals.

 

Fa mesos que treballem fer possible una #‎alternativa2015. Així l'hem batejat i aquesta és la il·lusió que ens mou i que hem volgut encomanar a tothom amb qui ens hem trobat. Tot un seguit d'accions, des de la definició prèvia d'un marc programàtic, un procés de primàries per confeccionar la candidatura i un conjunt d'actes i trobades per recollir idees pel programa que s'han anat encadenant... tot aquest esforç per demostrar que creiem en noves maneres de fer política i, sobretot, aconseguir engrescar a més persones a implicar-se en aquest compromís. 

 

La primera gran recompensa -abans de cap resultat electoral- ha estat veure la predisposició de la gent per explicar i proposar i també, immediatament, incorporar-se a treballar. Aquest proper diumenge, 12 d'abril presentarem la candidatura, on hi ha nova gent afegint-se al projecte d'ICV i també un munt d'idees que hem aportat entre tots i totes. I això és el que ens fa més il·lusió #apeudecarrer

 

Afegeix un comentari nou