Ricard Serradó: la política o la fas o te la fan

Diumenge 12 d'abril, vam presentar la candidatura d'ICV d'Arenys de Mar a les eleccions municipals. Fent costat i equip amb la Isabel Roig també ens hi va acompanyar la Dolors Camats, coordinadora nacional d'ICV. La sala Arnau del Calisay plena, sobretot, d'i·lusió, rebeldia i canvi.  Seguim amb aquesta ronda d'apunt de bloc amb les intervencions que van anar fent alguns membres d'aquest gran equip humà. La nostra força, les persones és el missatge que va il·lustrar la convocatòria i a l'acte hi vam ser tota la candidatura.

 

En Ricard Serradó i Albó, ocupa el tercer lloc a la candidatura i tothom ho diu, un gran «fitxatge». Engrescat, motivat, lluitador i implicat en el Procés Constituent i també en l'àmbit esportiu arenyenc.

 

Aquestes van ser les seves paraules a la presentació: 

 

Si us haig de ser sincer, des de que vaig comentar a la gent més propera i es va publicar que anava a la llista de ICV com a numero 3, he sentit sobretot dues preguntes:

 

La primera és: I PERQUÈ, COM ÉS AIXÒ?

(Alguna cosa no funciona!)

Que haguem arribat aquest extrem que un familiar, amic, conegut et digui que entra en un partit polític i preguntem això -cosa que entenc perfectament que es pregunti- reafirma el que molts pensem, que no anem bé.

I per això precisament, vull entrar-hi, per canviar tant com pugui. I des del meu punt de vista hi han moltes coses a canviar ( maneres de fer, maneres de relacionar-se, sistemes de treballar i sobretot prioritats,..) .

Fa uns anys que ja vaig començar a fer política però des d'un altre cantó, no en un partit, sinó des de plataformes alternatives com és el Procés Constituent. Lloc importants des d'on es pot pressionar per canviar les coses. Però el dia que em van proposar vincular-me al projecte d'ICV Arenys, a la llista de l'Isabel, vaig pensar que perquè no intentar tots aquests canvis, també, des de dins.

 

I després ve la segona pregunta, JA SAP ON ET FIQUES?

(Osti quins ànims!)

Crec que sí. Em fico en un món on molta gent s'ha sacrificat a canvi de poc però també on molta no ha fet res a canvi de molt. Però el mes important un món que saps, que si la gent que pensa i defensa el que tu creus no guanya i no governa, ho faran d'altres que tenen prioritats i idees molt diferents a les teves ( i amb aquest últims anys ja se el que significa això i no m'agrada).

He decidit entrar-hi amb un equip i amb una persona al cap davant que moltes coses que vull i que treballo des dels altres llocs, ells ja les fan i coincidim completament.

Recordo que un dia, a l'Isabel, li vaig dir que veia necessari fer públic la despesa electoral del partit perquè la gent sàpigues el que ens gastem els partits en unes eleccions, I la resposta d'ella va ser ràpida, clara i directa, com acostuma a ser ella, nosaltres sempre ho hem fet.

Amb això vull dir que hi molta cosa per fer i jo personalment molt per aprendre però el que tinc claríssim és que no puc tenir uns companys millors per fer-ho, tant per l'experiència i capacitat, de l'Isabel, en Josep Anton, l'Oriol i d'altres, com la frescor, la trempera i les idees de tot el grup de persones que participem en aquest projecte.

Com he dit, si no governem ho faran uns altres, per això jo em presento a aquestes eleccions i espero que vosaltres ens recolzeu... 

 

 

Afegeix un comentari nou