Mari Rodriguez: treballar en la millora dels nostres veïnats

Diumenge 12 d'abril, vam presentar la candidatura d'ICV d'Arenys de Mar a les eleccions municipals. Fent costat i equip amb la Isabel Roig també ens hi va acompanyar la Dolors Camats, coordinadora nacional d'ICV. La sala Arnau del Calisay plena, sobretot, d'i·lusió, rebeldia i canvi.  Seguim amb aquesta ronda d'apunt de bloc amb les intervencions que van anar fent alguns membres d'aquest gran equip humà. La nostra força, les persones és el missatge que va il·lustrar la convocatòria i a l'acte hi vam ser tota la candidatura.

 

La Mari Rodríguez, ocupa el setè lloc a la candidatura. Vinculada activament al moviment veïnal arenyenc, des de l'Associació de Veïns Arenys-Nou. També ha estat estretament lligada a l'AMPA de l'escola pública. 

 

Aquestes van ser les seves paraules a la presentació: 

 

Quan vaig arribar a l'associació de veïns Arenys-Nou em vaig trobar amb un grup de persones amb molta experiència d'anys. Ens unia les ganes de treballar per la millora del nostre barri o millor dir per la zona compresa en nou carrers de la part alta de la Riera Pare Fita. A l'Associació hi dedicàvem moltes hores. Ens dedicàvem més a activitats socials (festes, pessebre) i a algunes activitats reivindicatives per nosaltres de força importància.

 

Vam fer un treball molt intens amb les taules de l'aigua. I sobretot fèiem de nexe entre les necessitats del veïnat i l'ajuntament. Tot i que vàrem fer moltes activitats, no vam trobar la manera d'animar l'entrada de persones noves. El cansament va ser el motiu de tancar l'associació.

 

Han passat els anys i m'he adonat que una bona política és necessària per a tot. i per això he decidit formar part d'ICV.

 

Tinc clar que he de lluitar pels meus interessos. Aprenent primer quins són els meus deures quan a la convivència amb la resta de ciutadans.I defensant els meus drets també com a ciutadana.

 

Vull un ajuntament que representi els meus interessos, els dels meus fills, els dels meus veïns i amics. Que treballi amb vista al present i a la vegada que faci un seguit d'accions amb projectes amb continuïtat i suficientment pensats, sempre pel bé de la ciutadania.

 

Veig, que per a Iniciativa, les persones són les veritables protagonistes.

 

L'autonomia personal, l'enfortiment de les xarxes tant familiars com associatives i comunitàries han de ser el centre de les polítiques.

 

Hi participo amb un clar objectiu: que totes les persones puguin desenvolupar els seus projectes de vida en igualtat de condicions.

 

Treballo per un nou municipalisme amb dinàmiques de cooperació, dotant a les persones, comunitats i associacions d'eines per treballar en la millora dels barris, per promoure plans comunitaris als barris amb autogestió veïnal (xarxes veïnals, associatives, serveis públics de proximitat). 

 

 

Afegeix un comentari nou