Més retrats arenyencs

La bona acollida que va tenir l’exposició “Retrats viscuts”, que l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar (AFA) va presentar l’any passat, ha fet possible una segona edició d’aquest format on s’implica directament als membres de l’AFA amb persones reconegudes i populars de la vila. L’èxit de la primera edició “Retrats viscuts. Un agraïment fotogràfic a reconeguts arenyencs” va motivar que l’Ajuntament n’encarregués a l’AFA una segona edició, que és la que es pot veure al C.C.Calisay.  La nova exposició conviurà amb l’anterior que es pot veure partida entre el bar de Seràfics i el les 13 Taules. Mercès les dues exposicions ja sumen una cinquantena els retrats d’arenyencs contemporanis que han estat fotografiats i que d’aquesta manera també reben un reconeixement col·lectiu dels seu bon veinatge.

 

Com ja fa un any l’AFA fa un aclariment respecte el treball del seu equip i la selecció de persones fotografiades “de nou som conscients que, amb la necessària tria, hi haurà qui trobi a faltar molta gent mereixedora d’aparèixer-hi. L’Agrupació vol demanar, primer de tot, sinceres disculpes a tots els que no hi són i, per descomptat, agrair a les persones retratades que ens hagin permès aquesta curta però intensa i enriquidora intromissió a les seves vides, fent també d’aquests els nostres Retrats viscuts. Esperem que us agradi!”. 

 

Aquesta és la crònica que la mateixa AFA ha fet de l'acte de presentació. Les exposicions es podran visitar fins al 25 d’octubre.

 

 

Afegeix un comentari nou