Comunicat d’ERC-MES,PSC, CiU i ICV sobre la proposta de Govern alternatiu a Arenys de Mar

El Govern actual d’Arenys de Mar, de Junts x Arenys, es troba en una franca minoria de 6 regidors sobre els 17 que conformen el plenari municipal. Des de la constitució de l’Ajuntament, en data 13 de juny de 2015, no ha estat capaç d’aconseguir socis de Govern que li donin confiança suficient per governar, des de dins o des de fora de Govern. 

 

L’única regidora que ho va fer, la representant del PP, va renunciar fa un mes i mig a formar-ne part per, segons es desprèn del seu comunicat, “pèrdua de confiança, per una sèrie d’irregularitats en diverses contractacions, irregularitats confirmades per Secretaria i Intervenció, arbitrarietats en les contractacions, en les disposicions econòmiques, i la vulneració dels procediments legalment establers”. Tot això és el que ens ha fet plantejar, a tots els grups que actualment formem part de l’oposició a l’Ajuntament d’Arenys de Mar, la possibilitat de fer alguna cosa perquè finalment es puguin tirar endavant polítiques públiques a Arenys de Mar, tal com ja vàrem fer tots els grups de l’oposició quan, davant la passivitat del Govern, vam presentar una proposta d’acord que obligava al Govern a construir una pista esportiva, tal com reclamaven els clubs esportius arenyencs. 

 

Pensem que el Govern no es troba amb capacitat de governar i això provoca que Arenys de Mar perdi oportunitats, empenta, capacitat de resposta per a les necessitats dels vilatans, capacitat de solució de temes que fa mesos que estan encallats (pensem en la urbanització que s’ha cobert fa poc de la Riera, en la situació amb COMSA, en la Biblioteca, en les Clarisses, en el CAP, la situació general en l’àmbit esportiu...) i tarannàs poc participatius i opacs, com el fet que s’aprovés per Junta de Govern Local el canvi d’usos per fer un hotel a la plaça Lloveras sense informar ni oposició ni veïns. 

 

Per aquests motius, els 5 grups a l’oposició (ERC-MES, CUP, PSC, CiU i ICV) ens hem posat d’acord avantposant l’interès públic a qualsevol altre i amb l’única voluntat de poder tenir un Govern ampli, capaç i alternatiu per fer un Arenys molt millor, entre tots junts. 

 

I per això, avui 23 de març de 2016, hem presentat una proposta de Govern alternatiu, signada per 10 dels 17 regidors de l’Ajuntament. 

 

Us assegurem que el nostre únic interès serà fer el millor per Arenys de Mar, per damunt de qualsevol altre interès. Farem que tots els arenyencs recuperin la il·lusió i l’orgull de sentir-se d’Arenys de Mar. I us convidem a la presentació pública de l’acord de Govern, que tindrà lloc el proper dimecres 30 de març a les 19.30h al Centre Cultural Calisay. 
 

Arenys de Mar, 23 de març de 2016 

Afegeix un comentari nou