TU pots canviar les coses: Som-hi!

Com a candidat d'ICV a l'Alcaldia d'Arenys de Mar, ahir a la nit, vaig participar al debat organitzat pel Grup de Debat i Tertúlia amb els altres sis caps de llista. La primera pregunta demanava la "idea diana", l'aspecte destacat de la proposta electoral de cada partit.

La nostra candidatura s'indentifica plenament amb un dels eslogans de campanya d'ICV: TU pots canviar les coses! Aquesta invitació és un compromís pel nostre projecte: 'podem canviar les coses' però no podem, ni volem, fer-ho sols. Ens preocupen, sobretot, els qui se senten desmotivats, desencantats per els assumtes públics. Treballem per recuperar la il·lusió col·lectiva de sentir-nos comunitat.

Defensem que una altra manera de fer política és possible; Fomentar el diàleg, promoure la participació ciutadana, respondre i atendre al ciutadà quan ho demana i fer-ho de manera eficient... Són aspectes imprescindibles per recuperar aquesta confiança i complicitat entre l'Ajuntament i els seus veïns i veïnes. No fer-ho així, no s'entén. No té sentit!

És un objectiu prioritari per ICV , aconseguir motivar als qui pensen que el què es decideix a l'Ajuntament no els afecta. En aquest sentit els joves són un segment de la població amb el qual ens identifiquem i ens preocupa d'una manera molt especial la seva implicació amb tot allò públic. No volem fer les polítiques dels joves. Volem que pells i elles puguin gestionar els seus espais i decidir les seves prioritats i les maneres d'organitzar-se i treballar. Per tant cal que es mobilitzin i comprometin a trobar una nova manera de fer les coses.

La nostra crida als joves i a tots els arenyencs i arenyenques de totes les edats és TU pots canviar les coses. A Arenys hi hem afegit el Som-hi! És a dir: impliquem-nos-hi, així ho hem fet tota la gent que forma la candidatura d'ICV i tots aquells i aquelles que ens donen suport i ja estem treballant junts i dient Som-hi!

* Inicialment hi havia una fotografia de VilaWeb-Arenys (de la Míriam o l'Àlex -en primer terme, a la foto actual-). Ara hi ha aquesta que m'ha pssat en Xavier Salbanyà (comentaris adjunts). Gràcies a uns i altres.

3 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

barrinaire

jo diria que no

Enviat per barrinaire el Dg, 06/05/2007 - 00:20

La fotografia es de VilaWeb-Arenys (suposo que de la Míriam Farelo)

jo diria que no, per que la Miriam tenia feina amb l'ordinador
poder es de l'Alex Aguiló?

que no has demenat permís abans de publicar-la?

.....res per alló de la autoria que ara està de moda i tan pocs la respecten.

ep,.....i de bon rotllo, eh!!!

XAVI

http://www.nautes.org/fotos/
fotos amb zoom arenyenc

@oriolferran

Coi, barrinaire, si que ets

Enviat per @oriolferran el Dg, 06/05/2007 - 23:22

Coi, barinaire, si que ets ràpid. Estava repassant l'ortografia i ja em trobo el comentari
:-)
No, el permís no l'he demanat, però si que cito l'autoria (encara que no l'encerti :-)

En tens alguna de més gran? O més aprop... me l'envies? gràcies
:-)

www.arenyautes.cat/pau-i-bits

Aufe

Probablement la Míriam

Enviat per Aufe el Dll, 07/05/2007 - 10:25

Era al costat de la Míriam durant l'acte del divendres, i deu n'hi do: alhora que resumia tot el que els canditats anàven dient i ho teclejava en el portàtil, també va fer una fotografia (em penso que aquesta), la va retallar amb un editor gràfic i la va penjar. Una canya!!