Ja tornem a estar en plena marxa!

Hola a tothom!! 

 

Ja tornem a aser aquí els nens i nenes de l'activitat de Periodisme Digital de l'Escola Sinera d'Arenys de Mar. Durant el primer trimestre vam treballar força, aprenent com és fan les notícies, la ràdio la televisió i moltes coses més!! Aquí us deixem les seccions del primer programa de ràdio que vam fer a Ràdio Arenys perquè les pogueu llegir i també el programa de ràdio perquè ens escolteu:

 

 

UNCHARTED 4

 

Comenca la historia  en nathan es bol escapar de la casa     amb el seu  germa  Samuel aixo a sigut el capitul 1. És un videojoc d'acció-aventura en tercera persona, llançat el 10 de maig de 2016, distribuït per Sony Computer Entertainment i desenvolupat per Naughty Dog exclusivament per PlayStation 4. És la seqüela de Uncharted 3: La traïció de Drake, la quarta i possible últim lliurament de la sèrie Uncharted. El videojoc va ser confirmat amb el seu primer teaser tráiler al novembre del 2013 i després va ser mostrat en l'IE 2014.

 

Adrià Periz

 

ELS COETS

 

Un coet és un grup autònom propulsat per la força de reacció creada mitjançant l'ejecció de massa en una direcció determinada. Els coets són coneguts principalment per la seva aplicació en el camp de l'astronàutica, ja que constitueixen l'únic mitjà existent per posar objectes en òrbita fora de l'atmosfera terrestre.

 

Tom  Rondeau

 

ELS CONILLS

 

El conill es mamifer amb pel i comensen a se adults als vuit mesus  poden tindre fis avans de tindre un any. Els conills bebes son cecs i sense pel fins els 30 o 33 dias de vida. I poden tindre entre 8 i 10 cadells.

 

Nora Castilla

 

ELS OSSOS POLARS

 

Hola soc la Natalia badia   i avui os parlare dels ossos polars. L'ós blanc és un mamífer de la família dels úrsids que habita les regions àrtiques del món, per la qual cosa també es coneix com a ós polar. L'apel·latiu maritimus del seu nom fa referència a l'habilitat de desplaçar-se i caçar tant sobre el gel com nedant. És el carnívor terrestre vivent més gros en què els mascles adults fan uns 2,5 m de llarg i un pes de 400 a 600 kg (el recordGuinness el té un exemplar caçat el 1960 que pesava 880 kg).

 

Natalia Badia

 

L'ALCATEL

 

Bon tarda em dic Marina Camps. Alcatel-Lucent és una empresa multinacional francesa, corporació resultat de la fusió de la francesa Alcatel i la nord-americana Lucent Technologies. L'empresa proveeix maquinari, programari i serveis per a proveïdors de serveis de telecomunicacions i empreses. Alcatel-Lucent ven equipament per a xarxes de telefonia fixa i mòbil, xarxes de dades i de distribució de vídeo i televisió.

 

Marina Camps

 

ELS PALEONTOLEGS

 

La paleontologia és la disciplina basada en el mètode científic que estudia el desenvolupament de la vida sobre la Terra, de plantes i animals antics, basant-se en el registre fòssil, evidència de la seva existència que s'ha conservat en fòssils. Això inclou l'estudi de fòssils, petjades i nius, fems fossilitzats (copròlits) i residus químics.

 

Lluc

 

ELS DOFINS

 

L'esquirol, esquirol comú, esquirol vermell comú o esquirol vermell europeu és un rosegador de costums arborícoles que es troba a Europa i al nord d'Àsia. És un animal omnívor de petites dimensions, d'uns 38-45 cm de longitud incloent-hi la cua (20-30 cm del cos i 14-25 de la cua).

 

Jana Martínez Casas

 

Fins la propera!

 

Joan i els mini-reporters

Afegeix un comentari nou