Creem una història!!

Hola a tots!!!

 

Fa uns dies a classe de periodisme digital de l'Escola Sinera vam fer un exercici molt divertit entre tots... Vam crear entre tots plegats unes històries molt xules a partir d'unes paraules que vam triar. Les voleu llegir?

 

Doncs aquí les teniu:

 

EL PANDA I EL GOS

 

Hi havia una vegada un Gos que tenia un rellotge digital que fonsionava amb un cable.Un dia el seu amic panda li va ensenyar a escriure el nùm 6.Undia esva trovar en un Castell i es va trovar un collaret.

 

Natalia Badia

 

JANA, JANA.. HAHAHAHA

 

Un dia  la  jana  estave majan caramels    quan  la  seva millor amiga la  hanna la va trucar. i li va dir: jana, jana!! he trovat una casa encantada

 

- I la Jana va dir: no em diguis hanna, en serio?

 

- Si si anem a veure-ho va dir la Hanna.

 

Però quan van arribar van veure que hi havia un vampir i els va xuclar la sang i es van convertir en unes noies llop i es van menjar a tot el poble de hallowisconsin (hahahhahaha).

 

Jana Martínez Casas

 

LA XUXE ENVERINADA

 

Un dia en Lluc es va trobar una xuxe enverinada  era   d'un vanpir i es va convertir en un vampir també com ell i el va portar a un castell on va conèixer una bruixa bona que el va tornar a la  seva forma normal i va poder tornar a casa seva.

 

Lluc G.

 

AL CASTELL DE LA BRUIXA

 

Un dia una bruixa es va trobar a una prinsesa i laba convidar al castell i an bob esponja li va donar  unes xuxes i al vampir li ba xocla la sang perque la tenia dolsa dels carmels. FI

 

Tom Reondeau

 

EL MAG MÀGIC

 

Hi havia una vegada un mag que vivía a un Castell que tenia un rellotge digital que li encantava el numero 6. I també tenia un gos màgic vivía a Xina que hi havien molts pandas i urdinadors amb molts cables. Que tenia una novia que tenia  un collaret màgic. Conte acabat!!

 

Júlia Milton

 

EL CASTELL NÚMERO 6

 

Había una vegada un panda que es va trovar amb un Castell amb el numero 6. Hi había un gos que tenía un ordinado amb molts cables i al braç tenía un braçalet i un rellotge digital.

 

Adrià Periz

 

Fins aviat!

 

Joan i els minireporters

Afegeix un comentari nou