ERC, LA CUP I AeC apostem per un Govern d'Esquerres a Arenys

ERC, LA CUP I AeC APOSTEM PER UN GOVERN D’ESQUERRES A ARENYS DE MAR

ERC, CUP i AeC fem públic que estem treballant per arribar a un acord polític i de govern a Arenys de Mar per als pròxims 4 anys després dels resultats del 26M a la vila. Les assemblees de les tres formacions polítiques estan convocades per aquest dilluns dia 10 per tal de valorar i, si s’escau, aprovar un pacte de govern que es resumeix en els següents punts:
 

  1. Configurarem un govern cohesionat i col·laboratiu. Arenys tindrà un govern estable, d’esquerres, plural i transversal, que es traduirà en forma de govern i programa d’acció municipal, que presentarem a la ciutadania abans d’acabar el 2019.

 

  1. Treballarem per seguir transformant Arenys de manera transversal amb un programa de poble que impulsarà polítiques d’equitat social, feministes, de foment de l’habitatge assequible, de suport a l’economia social i de millora ambiental, etc. Farem de motor de transformació a partir de propostes possibles, reals, que contribueixin a idear un Arenys per als pròxims quatre anys, però també a llarg termini.  

 

  1. L’eix social i l’eix nacional avançaran de forma conjunta de la mà d’aquest govern plural, republicà i de progrés, que treballarà incansablement al costat de la ciutadania en les seves reivindicacions pacífiques i defensarà els seus drets polítics al vot, a la llibertat d’expressió i de manifestació i els drets d’associació i de participació, que han estat atacats per part de l’Estat espanyol.

 
 
Esquerra Republicana de Catalunya d’Arenys de Mar
Candidatura d’Unitat Popular d’Arenys de Mar
Arenys en Comú
 
Arenys de Mar, 8 de juny de 2019

 

    Afegeix un comentari nou