No estem bé

Si et pares a observar tot el que està passant al teu voltant arribes a la conclusió que no anem bé. La nostra societat cada vegada està més malalta i el comportament de la gent és, si més no, rar, anormal i genera sorpresa.

Deixant de banda els nostres polítics que ja en parlem sovint, la gent de peu també sembla haver-se encomanat d'aquesta tonteria que no té explicació. Accions que no saps a què són degudes, si no conclous que estem una mica malalts i que les nostres relacions socials estan afectades.

Avui, per exemple, he llegit que un noi a Madrid n'ha llençat un altre a la via quan arribava el metro a l'estació. Sortosament el noi ha caigut entre els rails i el metro l'hi ha passat per sobre sense que l'atropellés. L'acció delictiva és absurda, i no té raó de ser. A sant de què una persona li vénen ganes de llençar-ne una altra per provocar-li molt probablement la mort?

No cal dir que el fet que cada dia hi hagi més agressions sexistes en grup és una anomalia que no té tampoc explicació. Com pot ser que una persona, amb amics, es permeti violar una altra persona per gaudiment personal? On hem anat a parar?

Jo continuo pensant que l'home és per naturalesa una bona persona, que en certes circumstàncies s'intoxica i actua malament, sobretot en grup. Tan mal parada hem deixat la nostra societat que tots aquells rampells malèvols hi tinguin lloc?

Arribo a la conclusió que no estem bé, que alguna cosa ens està passant i se'ns ha girat el cervell. No pretenguem que els nostres líders actuïn en conseqüència si nosaltres ho fem d'aquesta manera. Si la nostra societat permet aquest i altres actes, és lògic que els nostres dirigents puguin ser acusats de corruptes i immorals. Els nostres valors els estem perdent i la nostra societat està resultant caòtica.

Afegeix un comentari nou