Pendents del Pla de Mobilitat

Una de les moltes coses pendents a Arenys de Mar és el Pla de Mobilitat, necessari per prendre mesures que millorin la mobilitat per la vila. A la nostra vila li costa molt temps fer les coses. Em ve al cap el Mercat Municipal, però n'hi ha més. El Pla de Mobilitat feia molt temps que es reclamava i semblava que el govern municipal no hi veia la necessitat.

Sembla ser que aviat es podran tenir notícies de la diagnosi que s'està realitzant per part d'un empresa contractada per la Diputació de Barcelona. Confio que en aquesta ocasió es faci cas dels resultats i no es vulgui ser més papista que el Papa. Ho dic perquè ja fa alguns mandats que es va encarregar un Pla d'Equipaments, però el resultat no va agradar perquè els regidors i regidores de govern en sabien més que els experts, i així estem. Aquest Pla d'Equipaments forma part del temes pendents des de fa molts anys.

Una família que em va visitar comparava la Riera de Mataró amb la d'Arenys i em deia per què no es podia fer el mateix. Li vaig respondre que Arenys no té alternatives a la Riera, o si més no, com diu la regidora Martín, això és el que percebem, però ves a saber si no podríem trobar-ne. Quedarà reflectit en aquest treball del Pla de Mobilitat?

Demanaria al govern municipal que un cop tingui el resultat de l'estudi, ens el presenti perquè puguem conèixer què es contempla, agradi més o menys al nostre govern. La transparència ha de ser això, i encara que es posa molt a la boca, encara som lluny de poder-ho consultar tot. Els animo a fer un pas més.

Afegeix un comentari nou