I si l'inhabiliten què?

He parlat amb independentistes que tenen el cor dividit. Per una banda no poden acceptar la inhabilitació del president de la Generalitat, però per l'altra... Aquest president és tan pesat que... si ens el canvien potser hi sortirem guanyant.

Bromes a part, des del primer dia vaig creure que no era seriós tot el joc del llaç amunt i avall. Ja sé que les formes, els símbols són importants i que no es pot estar tot el dia abaixant el cap, però també crec que hi ha coses més importants que fa temps que estan aturades, i el perill està en què ens quedem només amb els detalls i no anem a fons en la defensa dels nostres principis.

No tinc ni idea de com acabarà aquest judici dels llaços, però entenc que no serà insignificant, l'inhabilitin o no, perquè hi ha més gent que ha passat pel mateix tràngol, i més en vindran al darrere segons quina sigui la decisió del jutge.

La inhabilitació del president de la Generalitat també tindria els seus efectes amb la pugna entre JxCat i ERC. Qui prendria el seu relleu? El vicepresident? Desconec què passa en aquests casos, si el relleu és immediat o bé s'ha de presentar al Parlament perquè sigui votat. Suposo que ja ens ho explicaran. Sigui com sigui, però, les baralles entre els dos partits poden ressorgir.

Afegeix un comentari nou