FINAL DE CAMPANYA – EL 27 DE MAIG HAS DE VOTAR VIA !

Han estat dues setmanes prou intenses per tal que totes les formacions polítiques que ens presentem a les eleccions municipals haguem pogut transmetre a la ciutadania les nostres propostes programàtiques.

Algunes formacions han pogut celebrar més actes i han pogut repartir, regalar o oferir més activitats a la gent per motius obvis d’economia.

Però el que realment és important és el programa de govern i la gent que forma cada candidatura. No és el mateix que les coses les facin unes persones que unes altres. Tampoc ens podem arriscar a donar una nova oportunitat a aquells que no han complert promeses fetes i fins i tot intenten fer dolents a aquells que protesten la seva gestió.

Ha estat una campanya força tranquil·la i penso que això és bo. De totes formes, encara manquen poques hores per finalitzar la campanya i mai se sap.

Una cosa que no m’ha semblat massa ètica o correcta ha estat utilitzar algun funeral per a fer campanya. Això no queda bé, és lleig...

Malgrat tot, des de Veïns Independents d’Arenys de Mar pensem que s’ha fet una bona feina. Hem arribat a les persones i hem pogut transmetre la nostra proposta. Ara només cal que la gent ens faci confiança. I no tinc cap dubte que serà així. La gent vol un canvi, i aquest canvi només el pot produir el VIA, perquè nosaltres farem girar una truita que comença a cremar-se.

Per tot això i moltes coses més, diumenge vinent vota’ns!, vota a Veïns Independents d’Arenys de Mar. No te’n penediràs.

Lluís Blanchar

Afegeix un comentari nou