històric entrades

annabel

June 2014

November 2013

October 2013

September 2013

June 2013

December 2012

annabel
El nostre miniwert particular

CAM00551.jpg

L'Assum Balliu va fotografiar l'escena del "crim"

November 2012

June 2012

May 2012

annabel
PASSIÓ
PASSIÓ

Fa gairebé un any que no sóc regidora de govern d'Arenys de Mar. Malgrat el temps que ha passat continuo tenint les ganes i la il·lusió de poder fer coses pel meu poble. No puc evitar que se m'acudeixin idees per portar a terme, no puc evitar fixar-me en detalls quan estic en altres municipis per aplicar-los a Arenys. No puc deixar de mirar les bosses de brossa de la zona porta a porta, per veure si continua funcionant, no puc evitar tenir projectes nous pels arenyencs, i en definitiva no puc deixar de tenir ganes de fer. I és que faria tantes coses!!! Lluitaria tant!!!
Perquè a la vida, quan deixes de lluitar, quan deixes de tenir passió, quan t'avorreixes i les teves tasques no et motiven, les coses no et surten bé...i l'únic que fas és d'espectador, passiu, deixant passar les oportunitats.
Sé que quan estàs a govern et desgastes molt,. La feina de cada dia no et deixa fer propostes de futur. Però ho has d'intentar, almenys has de pensar uns minuts al dia en què podries fer per a que les coses fossin millor per Arenys. I fer-les, encara que sigui difícil, encara que el vent bufi en contra, encara que se't tanquin les portes... has de lluitar, no conformar-te, i intentar aconseguir les coses en les què creus. Si no lluites al 100% estàs traint-te a tu mateix, però també a tots els vilatans als que representes.
En aquest govern que ens governa, veig moltes coses, moltes, però no hi veig passió, no hi veig lluita, i veig que el seu tarannà és el deixar fer, la omissió... S'han d'adonar que els seus fets però també les seves omissions, tenen conseqüències per a tots, i que alguna d'aquestes decisions o omissions ens afectaran durant molts anys.
Si ja no tenen passió, perquè l'han perdut o perquè mai l'han tinguda, han de deixar pas a altres persones que estaran disposades a lluitar i tocar totes les tecles que facin falta per aconseguir fer un Arenys molt i molt millor!!!!

December 2011

November 2011

October 2011

annabel
Preguntes al Ple d'Esquerra Republicana de Catalunya
Preguntes al Ple d'Esquerra Republicana de Catalunya
Us transcric les preguntes i precs que vam fer a govern el passat ple. Després de la primera pregunta el govern ha decidit denunciar el Conveni. Un cop més, les nostres idees les executa el govern.
PREGUNTES DEL GRUP MUNICIPAL D’ERC PLE EXTRAORDINARI 22/09/2011
1.- El conveni signat per aquest Ajuntament per la gestió de la Deixalleria mancomunada amb Arenys de Munt i Sant Iscle, finalitza el proper dia 31 de desembre. S’ha plantejat el Govern municipal denunciar aquest conveni, per tal d’obrir un nou concurs per optimitzar la gestió de la mateixa?
2.- S’ha plantejat el Govern municipal seguir l’exemple de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts o de Vic, els quals es neguen a retornar els diners que els reclama l’estat per avançar com a bestreta dels impostos que les administracions locals havien de recaptar?
3.- Després de les declaracions contradictòries sobre la supressió del carril bici a tot el municipi, ens podria explicar el govern què pensa fer?
4.- Sobre aquesta qüestió, ens podria fer arribar la regidora de governació l’informe policial al que es va referir diumenge al programa el Dominical?
PRECS
1.- El contracte de renting de la màquina escombradora marca DULEVO, finalitza el mes d’octubre. Aquest grup municipal demana al govern que negocii amb la financera BBVA, la possibilitat de poder-nos quedar amb aquesta màquina, ja que finalment s’ha pagat gairebé 3 cops més del seu valor.
2.- El web municipal, va guanyar el distintiu innova i la Q de qualitat. Preguem que no l’utilitzin per publicitar situacions de la vida privada dels membres del consistori.

September 2011

annabel
Aprovada proposta de resolució de l'oposició sobre el Passeig del Cavaió
Aprovada proposta de resolució de l'oposició sobre el Passeig del Cavaió
Tots els grups de l'oposició: PSC, ICV, CUP i ERC, vam presentar una proposta de resolució al Ple del passat dijous 22 de setembre, per tal que el govern municipal fes tot el possible per a que s'iniciïn les obres de recuperació mediambiental de la platja del Cavaió. La proposta va ser aprovada pels 9 vots a favor dels grups de l'oposició. El govern municipal format per CIU, PP i BLOC es va abstenir. Us trancric l'acord per si us interessa:
 
PROPOSTA D’ACORD PRESENTADA PELS GRUPS MUNICIPALS PSC, ICV, CUP i ERC
 
El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, Direcció General de Ports, Aeroports i Costes, va redactar a través de l’empresa pública GISA (Gestió d’Infraestructures SAU) el projecte de recuperació mediambiental de la platja del Cavaió als termes municipals d’Arenys de Mar i Canet de Mar (obra referència OBR2009-00819-B).
A l’esmentat projecte, l’Ajuntament d’Arenys de Mar va presentar informe favorable redactat pels tècnics municipals, amb registre de sortida de data 21 de desembre de 2009.
En data 23 de setembre de 2010, l’empresa pública GISA, va adjudicar l’execució de les obres de recuperació ambiental de la platja del Cavaió a l’empresa Sacyr, SAU & Scrinser, SA (UTE) per un import de 3.008.301,93.-€ sense IVA, i per un termini de 9 mesos.
Membres de l’anterior govern, es van reunir amb la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes i aquests els van fer saber que les obres s’iniciarien el gener de 2011.
Vist que a data d’avui encara no s’han iniciat les obres.
Vista la nota de premsa publicada al web municipal en data 2 d’agost de 2011 i l’ATR de setembre de 2011, en les que s’informa per part del govern municipal que les obres de recuperació mediambiental de la platja del Cavaió, “queden en suspès [...]. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Arenys de Mar aconsegueix aturar les obres”.
Vist que els grups municipals que signen aquesta proposta de resolució consideren que l’execució de la recuperació mediambiental de la platja del Cavaió és del tot necessària per al nostre municipi, per a dignificar aquest indret i evitar que continuï sent un aparcament per a més de 1500 cotxes, convertint així en el passeig del Cavaió en un indret per les persones, on es pugui recuperar mediambientalment una platja que ha aconseguit el distintiu Bandera Blava i la ISO-14001 de Gestió Ambiental. Un passeig que és utilitzat durant tot l’any per centenars d’arenyencs que gaudeixen de la natura corrents, passejant, anant en bicicleta.
Els grups sotasignants no podem consentir que es perdi una inversió de 3.000.000.-€ que revertiran directament a la nostra vila, amb un passeig que ens permetrà obrir Arenys al mar, que ens permetrà fer-hi activitats al llarg de tot l’any, i en definitiva aconseguir un passeig del que tots en gaudim a tots els nivells: mediamientalment, en quant a mobilitat, oci, esports, salut, turisme, etc.
 
PROPOSTA DE RESOLUCIÓ:
 
Única.- Instar al govern municipal,a fer totes les gestions necessàries i oportunes davant del Departament de Territori i Sostenibilitat, per que s’iniciïn immediatament les obres de recuperació mediambiental de la Platja del Cavaió al terme municipal d’Arenys de Mar, tal i com es reflexa en els informes favorables signats pels tècnics municipals de l’Ajuntament.
Arenys de Mar, 15 de setembre de 2011.
 
Ramon Vinyes i VilàAssum Balliu Tenas
Portaveu GM- PSCPortaveu GM- ICV
David Caldeira i BacarditAnnabel Moreno Nogué
Portaveu GM- CUPPortaveu GM-ERC

July 2011