blog de ferranarenys

L'incident "brossa". Obra teatral en dos actes

Acte I

La senyora Guarra passa per davant de Pare Fita num.4 i deixa dues bosses de brossa a peu de carretera. Ha comprovat que ningú la veia i com que sembla que d'altres veïns també han deixat la seva brossa allà, està decidida a repetir l'acte que d'aquí uns anys serà considerat, igual que el fumar, vandàlic.

Born to be wild XV

Última etapa del viatge abans d'agafar l'avió cap a casa. Sortim de Sant Francisco amb una multa de més i un temps semblant als anteriors dies. Tot i això, només sortir de l'àrea d'influència de la ciutat ja s'entreveu que el temps ha de millorar. Ha de millorar per pebrots ja que hem d'espaterrar-nos en alguna platja del pacífic si o si.

Born to be wild XII

Las Vegas és una altra cosa. No es pot comparar amb res. Quan hi arribes amb cotxe et sorprèn. Després d'hores de cotxe creuant el desert, fas un revolt pronunciat i...tatxàn...sense avisar...allà està. Un mar de llums com mai havia vist abans ens donava la benvinguda.

Born to be wild XI

Just abans d'arribar a Page ens vam aturar a la frontera entre els dos estats, Utah i Arizona, per veure el meravellós Bryce Canyon. Era la primera depressió rocosa que vèiem i no ens va decepcionar, de fet quan després vam veure el Grand Canyon, els dos vam opinar que l'anterior ens havia sorprès més.

Born to be wild X (no és un capítol porno!)

Per arribar a Yellowstone cal carregar-se de paciència si véns d'una mica lluny. Durant la preparació del viatge vam pensar de fer les 2000 milles (uns 3200 km.) que separen New Orleans de Yellowstone, en cotxe. Llavors vam deixar l'alcohol de banda i com persones racionals vam optar per fer el trajecte en avió.

Pàgines

Subscribe to RSS - blog de ferranarenys