Queda clar que a Arenys de Mar hi ha tres governs diferenciats

Sense ànim d’entrar en polèmica arran del contingut dels escrits del Butlletí que ha publicat i distribuït CiU d’Arenys de Mar, que per cert, s’ha oblidat una vegada més de les urbanitzacions, almenys la de Vilaplana, i algun altre carrer, perquè l’he hagut de demanar ja que a casa no ha arribat, la resposta per part dels diferents partits polítics de govern desemmascara allò que des de l’oposició anem dient al llarg d’aquest primer any de mandat, i és que hi ha tres governs diferenciats, amb tres àrees de treball, sense una bona connexió entre regidories i amb parcel•les força independents i autònomes.

És tant fàcil com veure que cada partit respon al butlletí de CiU en referència a les seves responsabilitats municipals i en funció de la cartera o regidoria que tenen, sense entrar massa o gens en el que no és responsabilitat del seu partit en el sí del govern local.

El tripartit local no respon en clau general ni en clau d’equip, cosa que lamento. Tot això independentment de si el que diu CiU és cert, no és cert, o fins i tot en algun punt, la notícia arriba tard i està desfasada.

Hi ha una cosa que manca en tot això i es resumeix en una frase; quin Arenys volem en el futur? Tal com anem tots plegats ho tenim ben fotut...

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

@oriolferran

Els partits i el Govern

Enviat per @oriolferran el Dij, 07/08/2008 - 17:02

Lluís,
només voldria fer-te la reflexió que em sembla lògic que siguin els partits qui responguin les afirmacions que la publicació oficial de la federació de CiU i que no ho faci l'equip de Govern (per exemple utilitzant l'ATR).

Respecte la lectura que fas, que cadascú només respon a temes propis, penso que no és tot certa. En el meu escrit hi ha una primera afirmació general ("desmentir moltes de les afirmacions que s'hi fan") i després entro en una qüestió pròpia, bàsicament, per desmentir una afirmació que és mentida, des de tots els punts de vista. D'altres temes que són meus/nostres no hi entro... per no ser massa detallat i que la resposta no esdevingués una replica punt a punt, però t'asseguro que per no haver-los citat no vol dir que les afirmacions de CiU siguin veritat.

www.arenyautes.cat/pau-i-bits