crisis ?. SI! -GLOBAL ? .... per tots...NO!!!

Fixeuvos be.
Ara se ha de salvar la propietat dels diners, del CAPITAL.
I es veu amb una claretat meridiana, que la PROPIETAT DEL CAPITAL, es ANONIMA !.
Ningu reconeix ser Propietari del Capital.
Pro tots els que tenen CAPITAL , defensan al CAPITAL. Pro parlan del capital en Abstracte, no diuen que es el seu capital. Com molt diuen que se han de reiventar el CAPITAL..isme
QUE VOL DIR: Se ha de fer quelcom perque els propietaris, no perdin el seus diners.
Pro el problema real, subyacent es. Cada dia el valor del diner es mes baix.

El capital, despres d'une epoca de grans beneficis economics, on molts se han enriquit i molts mes se han empobrit, necessita una crisis tan gran com fasi falta. Pasarem per un gran sutrac, despres tot pasará. El capital se haura reagrupat en las poques mans de sempre. Alguns fills de puta se hauran enfilat al carro dels grans, pocs poquets. aquest carro es selectiu.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

hector

Si, sí, Ja ho deia

Enviat per hector el Dij, 23/10/2008 - 00:00

Si, sí, Ja ho deia Rousseau, tot els mals estàn en la propietat. Tot el que provoca la desigualtat és la propietat i l'esforç de mantenir-la i perpetuar-la...

Però si ens mirem aquesta crisi ben mirada sí que és global.... el món el dividim en dues meitats, una ben fotuda n'hi hagi crisi o no que aquests ja estàn fotuts sempre per culpa del capitalisme, podriem dir que estàn en crisi constant. De l'altra meitat, considerem que una 10%ha provocat la crisi per la seva avaricia i l'altre 90% és la que nota les conseqüències... Així que mirant-ho bé, sí que és global.... desigual, però global.

Ens veiem!

Toni Tomas

El Capitalisme no es una

Enviat per Toni Tomas el Ds, 27/03/2010 - 02:20

El Capitalisme no es una ideologia, es un sistema de controlar les claus economiques. I defensa sobretot, El benefici economic, la Propietat, i el anonimat.
Tot aixo ben combinat, perpetua les desigualtats socials, i afavoreig la aparicio de Paraisos Fiscals. D'aquesta manera la propietat, te ben defensat el marqueting dels diners, que surten a especular, sobre les necesitats generals, sota l'eslogan del llibertat de mercat, o de lliure comerç.

I sobre la Globalitzacio, per si sola, es una expresio masa amplia i que se ha de concretar, falta incloure una definicio mes acurada a la intencio de lo que vol explicar.
No pasa res, que no tingui consecuencies. I lo que pasa en un pais o estat, te consecuencies en uns o altres estats.
I lo que pot ser un benefici economic de un estat, pot ser la miseria en altras estats.
I si parlem de Pau, no podem estar tranquils, mentres hi han guerras etc.
Bona nit.