Rèquiem per Pomada.Org

El 22 de setembre del 2002 quedava registrat el domini pomada.org. El "fletxassu" es va produir 3 mesos abans, entre Arenys i Arenys... el de Lledó i el de Mar. Era 6 de juliol i una petita representació arenyauta (Oriol, Xevi, Roser, Elena i jo) aterrava a Arenys de Lledó on l'Acampallengua de les Terres de Ponent agermanava els 5 Arenys de les terres catalanes. D'aquesta primera part de la història l'Elena en va fer una bona crònica per El Punt.

Després dels parlaments, l'intercanvi de regals i de ser més germans que mai, fèiem el salt a les barraques de mar per un concert dins una pista poliesportiva on sonava una música estrident. Fins que van aparèixer ells. Per a nosaltres eren una parella desconeguda. Però no per això vam restar indiferents. Al contrari, van resultar ser increïbles, brillants, i nosaltres em vam quedar enamorats. L'endemà vam tornar cap a casa, mentres ens acomiadàvem de les 4000 persones que es remullaven al riu Algars en contra del PHN. (Puc riure?)

Ja a casa, vam viure la nostra de festa, la de Sant Zenon. Aleshores la nit i el dia s'abraçaven al port. Allà es va produir una d'aquelles sincronies còsmiques inexplicables. La parella coneguda a l'Arenys de les antípodes catalanes, els Pomada, tocaven aquí en una altra formació: els Ensaladilla s.s. Aquesta vegada no es podien escapar. Un cop acabat el concert, mentres en Carles ens tocava l'acordió a la mateixa barra, vam tirar-li els trastus a l'Helena. I ella va picar ;-) Dies més tard naixia la primera web mundial de "pinta i colorea", feta amb paper, llapis i cop d'escàner. La versió 2.0 va ser simple, amb màquina d'escriure, i va oferir el seu segon disc (exclusivament des del web) de manera lliure.

La parella va anar prenent altres camins (Badabadocs, Angelina) i el domini va anar quedant arraconat com a record dels vells temps. Aquest apunt només té un objectiu, que en l'argot de les necrològiques diria: "els teus familiars et recordarem sempre".

Entre bits descansi.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Mariona Barnils

Tristor

Enviat per Mariona Barnils el Dg, 26/09/2010 - 10:54

Només una notícia com aquesta podia acompanyar un diumenge tan núvol. Tenia l'esperança de tornar a ballar algun dia a so de l'alegria que transmetien les seves cançons.

Algú sap on puc trobar el seu primer disc? El vaig deixar a algú i mai més va tornar.

Rafel, tu sempre mantenint el costat més digital de Pomada. Aquest "tanatori virtual" és un lloc ideal per a pregar per aquesta ànima en pena.

nuria rodriguez

un plor regalima el meu

Enviat per nuria rodriguez el Dm, 28/09/2010 - 19:27

un plor regalima el meu cor,
malpensava més fort i al final me l'han mort
m'hi han clavat una daga
la sort ves per on va de tort
i t'esborra el record
se t'enporten a l'hort i llet set fa esclava
sens cor perd el sud perds el nord
t'han robat les dents d'or
has deixat de ser un lord
els importes un rave

marxava el meu pare, un bes l'amor declara
la vida em deixava, la mort de cara.

i ric mira be lo que dic...

i ara que farem????!