Festa de l'esport a l'Escola Sinera

Jugàvem amb la previsió meteorològica en contra però no ens vàrem deixar intimidar. I, potser per perseverança i ganes de voler-nos-ho passar bé, no ens van espantar el nuvulots negres, ni les quatre gotes que van deixar caure, i a la tarda fins i tot els sol va acompanyar-nos per acabar els últims partits de volei i acabar de recollir-ho tot.

Enllestit tot el reguitzell de calçotades familiars, ara li tocava el torn a la Festa de l'Esport de l'Escola, que també és la festa de la fi de curs de les activitats extraescolars i que ve a ser la Festa de Primavera que organitzem des de l'AMPA.

I ha estat ben sonada. Hi ha hagut noves activitats esportives, com les curses que es van fer per la rodalia de l'escola fins arribar al pati, i d'altres que ja són clàssiques com el gol solidari que serveix per recollir fons per la comissió de suport familiar.

No hi van faltar el partits de pares i mares. Amb una primera lliçó correctiva als pares per part de l'equip de mares, que s'entrena cada divendres al pati de l'escola. I, no van faltar un parell de lesionats, que hauran de passar per traumatologia.

A taula varem ser més de dues-centes persones. I com a les grans convencions, va haver-hi força ambient paral·lel i negociacions de passadissos. La nova comissió de l'AMPA que recolza el projecte d'Escola verda va posar fil a l'agulla amb una vista a l'hort i noves idees i propostes per aconseguir tenir una escola més acollidora, verda i sostenible.

4 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Juanjo Almansa

Enhorabona per la Festa!

Enviat per Juanjo Almansa el Dll, 07/05/2012 - 12:59

Enhorabona per la Festa!

lestresmaries

Sinera

Enviat per lestresmaries el Dm, 08/05/2012 - 01:13

Molt be Oriol!!!!, felicitats m'han dit que ets el nou presi del Ampa, si vols algun consell, ja saps on soc hehehe, no en serio, enhorabona i visca la escola Sinera!!!

Montse Rubies

@oriolferran

Gràcies!

Enviat per @oriolferran el Dm, 08/05/2012 - 01:13

Juanjo,
gràcies i agrair la col·laboració de l'Ajuntament, des de les diverses regidories

Oriol

@oriolferran

Gràcies a tu!

Enviat per @oriolferran el Dij, 10/05/2012 - 21:04

Montse,
ha estat molt fàcil agafar el relleu amb tot l'equip que hi ha a la Junta i les noves incorporacions que hi ha hagut. Gràcies per la feina feta :-) L'escola segueix creixent però manté l'esperit pròxim de quan hi estaves amb els teus fils.

Per diumenge vinent, n'estem preparant una altra activitat per fer l'Escola més verda! A veure si ens vens a veure!