Momini públic?

Avui m'ha arribat a les mans aquest document oficial de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, gairebé amb total seguretat procedent de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç que és qui té les competències sobre l'ocupació de l'espai públic que fan les terrasses dels bars i restaurants.

Que ningú no s'hagi adonat que al títol (no en una línia camuflada enmig d'un inacabable paràgraf!!!) i amb negreta aparegui el mot MOMINI, demostra la importància que aquest govern municipal dóna a com es comunica i s'adreça a l'administrat, contribuent, visitant o arenyenc en general. Més aviat poca!

Una errada que és símptoma de deixadesa, de precipitació o les dues coses alhora.

6 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

davidxiberta

el monini

Enviat per davidxiberta el Dll, 02/07/2012 - 13:40

Espectacular el nivell !

xaviermir

i els filòlegs, a l'atur...

Enviat per xaviermir el Dll, 02/07/2012 - 14:39

Em poso a disposició de l'Ajuntament (tot i que al desembre va decidir que no li feia cap mena de falta) per fer revisió lingüística. De l'Ajuntament, de qualsevol particular que vulgui millorar el seu nivell de llengua per redactar com cal (podem fer classes particulars) o de qualsevol empresa que no pensi que això de la llengua són collonades i que l'única cosa que compta és que t'entenguin. Que una cosa és despistar-se (tots ens equivoquem i existeixen els anomenats follets d'impremta) i una altra cosa és la descura i la indiferència.

PS: Si t'ensenyés la carta que em va fer arribar l'alcalde per dir-me que prescindia dels meus serveis a Ràdio Arenys...

alexacero

errades tipogràfiques

Enviat per alexacero el Dll, 02/07/2012 - 18:27

Bon dia, no ha sortit de Promoció Econòmica aquest document, sinó de Serveis Tècnics, però igualment és una errada tipogràfica que s'agraeix sigui informada, passo l'avís per esmenar-ho.

esperapancheta

Vigila!

Enviat per esperapancheta el Dll, 02/07/2012 - 18:35

Com es nota que teniu poc a fer a Arenys.

@marcsic

Errada tipogràfica? No ben bé!

Enviat per @marcsic el Dll, 02/07/2012 - 18:39

Una errada tipogràfica és escriure "MOMINI" en comptes de "DOMINI". I això ens pot passar a tots/es.

Però aquest document oficial s'ha imprès amb l'errada i ningú no se l'ha mirat per comprovar que tot era correcte i que no ens hi deixàvem res? S'ha imprès totes les còpies i ningú no se n'ha adonat?

Que haguéssiu passat per alt l'altra errada "Així ha signa.....", és una cosa però que ni tan sols ningú no s'hagi pres la molèstia de revisar el títol no és "ben bé una errada tipogràfica".

Insisteixo, és deixadesa!

@marcsic

Tant se val, doncs?

Enviat per @marcsic el Dll, 02/07/2012 - 18:44

Escrivim amb faltes? Total, estalviarem temps ja que no caldrà que revisem els documents que escrivim! I posats a fer, utilitzem l'ortografia dels xats i missatges instantanis, i així en presentarem com un ajuntament més "guai"?