històric entrades

Jekill and Hyde

October 2007

Jekill and Hyde
Basas es a Cuni, lo que Cat.Radio es a TV3
Basas es a Cuni, lo que Cat.Radio es a TV3
Si heu entes el lios tema de la Santisima Trinitat, el embolicat conte de la verge, el colom i el amic fuster. No veig perque heu de ser tan subnormals, de no creure que jo tinc tres cosos en una sola anima.
Es uns trilogia, fer, pensar, dir. Tres estadis o accions diferents d'un mateix instant. Accions contrarias i contradictorias, necesaries per poguer donarse vida unes a les altres. Sensa una, les altres desapareixan.
No ho volgueu entendreu.
Com en dono conte de les vostres limitacions, avui deixare de banda la meva pecularietat.
Avui amb sento Jekill, el doctor bo, i estic interesat amb les personalitats de la gen que te audiencia sobre els altres.
Avui me interesant, els Matins de en Cuni (TV3), i els de (Catalunya Radio) de en Toni Basas. Cada dia mentres faig gymnas, veig al Cuni, i quant amb duxo i despres vaig a la feina, escolto a Antoni Basas.
Dos personantges que actuan a la mateixa hora en dos mitjans de molte audiencia.
Amdos, cautivan a la audiencia, i se han convertit amb "vacas sagradas", de la Tele i de la Radio. Personantges que tenen ascendencia sobre moltes persones que creuen amb ells.
Pro a mi no amb cuadran dos cosas.
Una de cada un.
L'intent diari de manipulacio d'opinio que es monte en Cuni, amb les seves enquestes, expresades en porcentatges, sensa dirnos el nivell de l'audiencia, les respostes emeses, i el percentatge de no participacio, es a dir, la quantitat de gent que no ha donat la seva opinio. Aprofito per remarcar, com també TV3 ha caigut en el brut negosi de cobrar les trucades o els MSM.
I ara toca al Toni Basas, que cada dia al voltan de las 10 del mati, amb tot descar, amb presenta com a consells, lo que es publicitat pura i dura de "El corte Ingles".
Jo, de moment ho paro aqui. Si cal anire donant mes arguments. Haig de dir que a mi en sap mol greu, i sento cert fastigueix veient, que la audiencia es la audiencia, i la pela es la pela.

June 2007

May 2007

Jekill and Hyde
BUSCO UN ABSTENCIONISTE, AMB LES SEGUENTS CARACTERISTIQUES:.......
BUSCO UN ABSTENCIONISTE, AMB LES SEGUENTS CARACTERISTIQUES:.......
...Que domini els seus impulsos, els actes reflexes, i que tingui ben configurat el cervell.
1-Que lo que li demani al candidat de unas eleccions, ell mateix ho complexi.
A-Que avans de anar o no a votar, es pregunti "Crec amb la democracia?, si es respon que NO, QUE NO VOTI,".
B-Si respons que SI, vagi A VOTAR.
Que ha de votar?
2-Si CREU amb un candidat, o amb l'idea de un partit, VOTA AQUELLA IDEA O A LA PERSONA.
3-Si NO creus, ni amb un candidat, ni amb una idea o combinacions extranyas, VOTA EN BLANC, PRO VOTA ¡. SERAS UN DEMOCRATA, MES O MENOS ENFADAT, PRO SERAS DEMOCRATA.
Demostra el teu descontent I LA FALTA DE ALTERNATIVES DEL SISTEMA. Aixo pot obligar al Sistema a bellugarse.
Espero que un die, l'abstencio, obligara a actuar als actors principals ( partits i representans dels mateixos) d'una altre manera. Amb honestetat. (cualitat inusual, pro existen), se ha de triar el partit i les persones.
Si no trovem la manera de aturar l'abstencio inconscient, es a dir els abstencionistes inconscientment antidemocratas, correm un risc. Un nou pintor de pareds, enlluerni als que no tenen el cap ben amoblat i ens trovem envoltats amb un nou feixisme.
No crec que pasi aixo. Pro pot pasar.
Jo soc democrata, i crec que la democracia se ha de perfeccionar, perque tal com deia el Winston Churchil, la democracia es el menos dolent dels sistemes politics. I aixo encara es veritat. Per tan, la Democracia, se ha de PERFECCIONAR CONTINUAMENT. i en consecuencia els democratas tambe. Els utilizadors de la DEMOCRACIA, hauriem de ser el nexe constan, permanent, d'unio, de la teoria i la practica DEMOCRATICA.
Tal com demanava al encapcelament, espero que algun abstencioniste tingui ganas d'explicarse, o buscar-me les pessigollas.(Democraticament eh ¡¡)

April 2007

March 2007